Pronájem bytu 3+kk, Lanškroun - Žichlínské Předměstí, Palackého, 108 m2

Palackého, Lanškroun, Žichlínské Předměstí

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemce platí jen 50% provize.)

Prémioví partneři v Lanškrouně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu krásný, zcela nový a velmi prostorný byt 3 + kk s garáží v klidné okrajové lokalitě Lanškrouna, v části obce Žichlínské Předměstí. Budete prvními nájemníky v bytě, který je svou velikostí i umístěním ideální pro rodinný život. Bytový dům se nachází na samém konci města a v okolí se již neplánuje další zástavba. Z balkónu se naskýtá krásný výhled do krajiny. Kolem domu není rušná doprava, jedná se o velmi bezpečnou lokalitu.

Byt je k dispozici ihned.

Byt o celkové podlahové ploše 108.1m² a užitné ploše 98.5m² disponuje vším, co rodina potřebuje. Byt se nachází v 1. podlaží, kromě 3 pokojů+kk má samostatnou koupelnu (sprchový kout i vana), samostatné WC a velkou technickou místnost. Prostorný balkón o ploše 7.8m² je ideální pro odpočinek a společná posezení s výhledem do kraje.

Garáž umožňuje bezpečné parkování vozidla a výhodou je, že v ní je zavedena voda. Nemusíte tak jít domů se špinavýma rukama od auta nebo tam umyjete zablácené boty. Navíc oceníte nové velké parkoviště přímo u domu.

Sklep o velikosti 1,8 m² poskytuje dostatek úložného prostoru pro věci, které nechcete mít na očích.

Internetové připojení je samozřejmostí. V celém bytě je podlahové topení. V bytě je plynový kotel.

V Lanškrouně nic není příliš daleko. Veliká výhoda domu je jeho umístění na kraji města, ale školy, školky, obchody, kavárny, restaurace, služby, MHD... vše je dobře dostupné.

Nájemné činí 19.000,-Kč měsíčně, navíc počítejte s měsíčními zálohami na vodu 500Kč/osobu a na služby ve výši 450 Kč. Elektřinu a plyn si nájemník přepíše na sebe.
Při podpisu nájemní smlouvy je požadováno 1x první nájemné ve výši 19.000,- Kč, vratná kauce ve výši dvojnásobku nájemného a měsíční zálohy.
Navíc počítejte s 50% výše nájemného + DPH jako odměnu realitní kanceláři.
Majitel má právo vybrat si nájemce dle jím zvolených kritérií.

Tento byt je ideální volbou pro rodiny hledající bezpečné a příjemné bydlení s důrazem na pohodlí a blízkost všech potřebných služeb pro spokojený rodinný život. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemce platí jen 50% provize.
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Palackého, Lanškroun, Žichlínské Předměstí
ID
211-NP04099
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
108 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
120V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Balkon
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Radka Hejlová Nepustilová

Ing. Radka Hejlová Nepustilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Lanškrouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu