Prodej bytu 4+kk, Hulín, Višňovce

Višňovce, Hulín

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hulíně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji světlý a útulný podkrovní byt 4+kk s obytnou plochou 75,7 m², situovaný v cihlovém domě na vyhledávané ulici Višňovce. Byt se nachází sám na patře, což zajišťuje naprosté soukromí a klid – jediný soused je ve vedlejším vchodu. K bytu patří balkon o velikosti 2,7 m², který nabízí výhled směr sv. Hostýn, a dále prostorný sklep o rozloze 10,8 m².

Byt prošel kompletní rekonstrukcí před dvěma lety, včetně instalace klimatizace – nové rozvody elektřiny, podlahy, kuchyň i koupelna. Hlavní obytný prostor je spojený obývací pokoj s jídelnou a kuchyňskou částí, díky tomuto kroku a instalaci zajímavých střešních oken, jde do bytu plno světla. Kuchyň je vybavena moderními vestavěnými spotřebiči – indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, elektrickou horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí a americkou lednicí. Ložnice je umístěna za obývacím pokojem a další dva pokoje jsou umístěny směrem do uliční části. Prostorná koupelna nabízí jak vanu, tak sprchový kout a místo pro pračku, WC je samostatně. Vytápění zajišťuje plynový kotel.

Výměry místností: kuchyně 9,37m2; obývací pokoj 20,4m2; pokoj 11,3m2; pokoj 8,8m2; pokoj 12m2; koupelna 3,5m2; WC 1,5 m2; předsíň 8,5m2; sklep 10,8m2; balkon 2,7m2.

Dům i stropy sklepů jsou zatepleny.

Lokalita Višňovce patří mezi vyhledávané části Hulína díky klidu a příjemnému prostředí. Hulín nabízí vynikající občanskou vybavenost – v blízkosti jsou školy, školky, obchody, zdravotní středisko, restaurace i sportoviště. Dopravní spojení je výborné, ať už autem, autobusem nebo vlakem, s rychlým napojením na dálnici D1 a blízkostí větších měst jako Kroměříž či Zlín.

Pokud hledáte útulný a světlý byt v klidné lokalitě, je tento podkrovní byt tou pravou volbou.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Višňovce, Hulín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

David Vyzula

David Vyzula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Hulíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu