Prodej rodinného domu, Litvínov - Chudeřín, Janáčkova, 165 m2

Janáčkova, Litvínov, Chudeřín

6 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 355 Kč /za měsíc

(vč. realitních a právních služeb)

Prémioví partneři v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dobrý den,
nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v Litvínově, který je ideálním místem pro rodinu s dětmi. Tato samostatně stojící patrová dřevostavba z roku 2009 nabízí nejen pohodlné bydlení, ale i možnost menšího podnikání, jako je kancelář, salon nebo jiné drobné služby.
Nemovitost se nachází v klidné lokalitě Janáčkovy ulice v Chudeříně, která je jednosměrná a s minimálním provozem, což zaručuje klidné a bezpečné prostředí pro vaše děti. Venkovní stání pro dvě až tři vozidla je další výhodou této nabídky, a pokud byste měli zájem, je možné z boku domu vybudovat garáž napojenou na dům.

V přímé blízkosti nabízené nemovitosti se nachází MHD i střední a základní škola, což oceníte zejména pokud máte děti školou povinné. Pro aktivní rodiny je k dispozici nové sportovní hřiště a cyklostezka vhodná pro udržení si kondice nebo louka pro venčení větších psů. Nedaleko je také centrum města s veškerou občanskou vybaveností.
Dům je orientován na jih a spolu s důmyslně řešenou pultovou střechou zajišťuje dostatek světla a tepla po celý den. V létě naopak částečně chrání horní podlaží od přímého celodenního slunce. Díky plynovému turbo kotli s roční spotřebou 1500 m3 plynu je dům velmi úsporný. Spodní podlaží je vybaveno vyhřívanou podlahou, zatímco v horním patře najdete radiátory. Pro ještě větší komfort je dům vybaven výkonnými litinovými kamny norské značky Jøtul, která rychle a efektivně vytopí celý prostor.
Spodní podlaží se pyšní otevřeným obývacím pokojem s kuchyní a jídelnou, které je díky tomu velmi vzdušné a světlé. Dominantou této hlavní části je moderní schodiště. Horní podlaží se skládá ze 3 samostatných pokojů, hlavní koupelny s vanou a z menší samostatné šatny. Kompletní rozložení místností a jejich rozměrů naleznete v přiloženém půdorysu.
Tento rodinný dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlného bydlení a možnosti podnikání v klidné a vyhledávané lokalitě Litvínova a zároveň pro ty, kteří ocení světlou, velice teplou a energeticky nenáročnou nemovitost. Neváhejte mě kdykoli kontaktovat a domluvte si prohlídku ještě dnes, abyste si mohli vychutnat všechny výhody, které tento dům nabízí.

Parametry domu

Cena
6 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. realitních a právních služeb
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Janáčkova, Litvínov, Chudeřín
ID
185-NP02312
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
147 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
100 m2
Podlahová plocha
165 m2
Plocha nemovitosti
689 m2
Plocha zahrady
529 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jan Soudek

Jan Soudek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Litvínově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu