Pronájem bytu 2+1, Praha - Smíchov, Janáčkovo nábřeží, 80 m2 (ID: 3709383)

Janáčkovo nábřeží, Praha 5, Smíchov

28 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky 2.000 Kč, energie převod na dodavatele, kauce 3x nájem)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu vkusně zařízený byt 2+1, 80 m² na Praze 5 - Smíchov. Byt je situovaný ve 3. patře kompletně zrekonstruovaného novobarokního domu s výtahem. Součástí domu je dvůr se vzrostlými stromy a fontánou. Vstupní předsíň vede do obývacího pokoje s jídelnou. Kuchyň je plně vybavená spotřebiči a barovým pultem. Ložnice má šatou a koupelnu (vana, umyvadlo, toaleta a bidet). Dřevěná podlaha a dlažba. K dispozici je pračka a sušička, TV, satelit a DVD přehrávač.
Budova se nachází na nábřeží Vltavy v blízkosti Národního divadla. Několik minut chůze je tramvajová zastávka Švandovo divadlo. Dvě zastávky metrem "B" je stanice Anděl, kde je spousta obchodů, obchodní centrum, supermarket, restaurace a park Petřín.

Parametry bytu

Cena
28 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky 2.000 Kč, energie převod na dodavatele, kauce 3x nájem
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Janáčkovo nábřeží, Praha 5, Smíchov
ID
J10437
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavla Veselá

Pavla Veselá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu