Prodej bytu 3+1, Praha - Podolí, Procházkova, 94 m2

Procházkova, Praha 4, Podolí

17 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 400 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásný byt o dispozici 3+1 a rozloze 94,1 m², který prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází ve 2. patře, prvorepublikové vily na exklusivní adrese Procházkova 10, Praha 4 – Podolí, pouhých 6min pěšky od metra Pražské Povstání.

K bytu náleží užívací právo k oplocené zahradě 120 m2, se zastřešeným altánem poskytující klidné a soukromé místo pro posezení, dále k bytu náleží prostorný sklep o výměře 9m2 a dále Id. podíl 1/5 na bytu č. 1 ve zvýšeném přízemí domu o výměře 75,9m2 a na pozemku 718/3, který se nachází v těsné blízkosti dané vily a kde lze v budoucnu stavět garáže.

Byt je světlý s nádhernými výhledy na 3 světové strany (J, S, Z). Příjemný je zejména výhled na zahradu, která k domu náleží. Byt prošel celkovou rekonstrukcí a je v perfektním technickém stavu. Ve všech pokojích jsou položeny plovoucí podlahy, na WC a v koupelně je instalována moderní dlažba. Okna na jižní a západní straně jsou vybavena elektricky ovládanými žaluziemi pro pohodlné stínění. Vytápění i ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem Junkers, který je ovládán dálkovým termostatem. Na WC je k dispozici podlahové vytápění. V r. 2009 byly v domě kompletně instalovány nové stoupačky.

Byt disponuje prostorným obývacím pokojem, který navazuje na samostatnou kuchyni s jídelnou. V kuchyni je kompletně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči – plynový sporák, myčka na nádobí značky Whirlpool, vestavěná horkovzdušná trouba a mikrovlnná trouba značky Whirlpool a lednice s mrazákem značky Liebherr.

Dále se v bytě nachází dva oddělené prostorné pokoje, jedna menší pracovna a tři komory. Jedna komora o velikosti 1 m² slouží jako spižírna, druhá komora o velikosti 1,5 m² jako sklad a třetí komora o velikosti 2 m² se nachází v dětském pokoji. Celková užitná plocha bytu je 94,1 m².
Podolí je jednou z vyhledávaných pražských lokalit s kompletní občanskou vybaveností a pohodlným bydlením.

V okruhu cca 5 km od ul. Procházkova najdete několik základních a mateřských škol, což je výhodné pro rodiny s dětmi. V okolí jsou také střední školy a gymnázia. Jen 4 min chůze se nachází veterinární klinika (250m), Lékárna Na Pankráci je 7 min (450m), kavárna Raua crystal je 2 min (180 m), restaurace Klika je 4 min (280m) a italská restaurace Palatino je 6 min (360m).

Lokalita nabízí široké možnosti pro sport a rekreaci. Je zde např. plavecký bazén Podolí s venkovním a krytým bazénem. Sportovní vyžití poskytují také nedaleké Žluté lázně s širokou nabídkou sportů. Pro procházky, cykloturistiku je ideální vycházková trasa podél Vltavy, která propojuje Podolí s centrem Prahy a nabízí krásné výhledy na město.

Dále se v okolí nachází řada obchodů a supermarketů, nebo lokální prodejny. Najdete zde také několik dalšíh kaváren a restaurací s pestrou nabídkou.

Dopravní dostupnost je skvělá. Jen cca 6 min od domu se nachází stanice metra Pražské povstání (linka C).

Parametry bytu

Cena
17 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Procházkova, Praha 4, Podolí
ID
N04197
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Patro
3. z 4
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
94 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Hrnčíř

Jan Hrnčíř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu