Prodej chaty, Řitka, Višňovka I, 455 m2 (ID: 3709485)

Višňovka I, Řitka

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Řitce

Informace k domu

Zděná patrová chata ve skvělém stavu s možností okamžitého užívání bez jakýchkoliv úprav.
Chata stojí na udržovaném obdelníkovém pozemku o velikosti 445m2. Je častečně podsklepená. Přes zasklenou verandu se vchází do chodby, z které je po schodišti vstup do horního patra, anebo lze dále pokračovat do velké obývací místnosti, kuchyně a koupelny. V prvním patře je velká ložnice s možností snadného přepažení na dvě místnosti a vstup na velkou terasu s krásným výhledem na Řitku.
Celý dům je zděný, zateplený a všechna okna jsou s trojskly - eurookna (2014). V roce 2006 byla zateplená střecha a položena nová krytina. V roce 2014 byla v domě vybudována koupelna se sprchovým koutem a WC a udělány nové rozvody vody. Vytápění je řešeno krbovými kamny, anebo elektrickými olejovými radiátory. Na zásobu dřeva byl vybudován dřevník za chatou a bylo také myšleno na zahradní nářadí a nábytek, který je možné umístit do uzamykatelného domku.
Na pozemku dále stojí dřevěná chatka, v které se dá v letních měsících pohodlně přespat.
Voda je zajištěna dvěma studněmi. Jedna je vrtaná a druhá kopaná.Voda je vhodná na pití. V roce 2011 byl na pozemku vybudován přístřešek na automobil. Obec Řitka se nachází jihozápadně od Prahy. Spojení do Prahy je velmi rychlé ( cca 30 minut autobusem na metro Smíchovské nádraží a cca 15 minut autem.

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Višňovka I, Řitka
ID
N38879
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
455 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Svět bydlení, s.r.o.

Žitná 608/27, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Krátký Zbyněk

Krátký Zbyněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Řitce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu