Prodej rodinného domu, Ostrava - Polanka nad Odrou, Svinovská, 62 m2

Svinovská, Ostrava, Polanka nad Odrou

5 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 165 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Prodej rodinného domu 3+kk, pozemek 247 m2, Polanka nad Odrou
Exkluzivně si Vám dovolujeme zprostředkovat prodej rodinného domu, typu bungalov o dispozici 3+kk, který se nachází na krásném místě v Polance nad Odrou, 15 minut od centra Ostravy. Dům je připraven k nastěhování ihned. Zastavěná plocha domu je 101 m2. Obytná plocha domu je 61,7 m2 a terasa má 29,2 m2. Pozemek je o rozloze 247 m2. Příjezdová cesta k domu je soukromá. Je na ní věcné břemeno spolu s dalšími 7 sousedy.
V domě je přípojka elektřiny 230V s napojením na ČEZ. Kanalizace je veřejná. Dům je zděný. Střecha je z plechu. Vytápění domu je řešeno formou elektrického podlahového topení. Ohřev vody je pomocí boileru. Měsíční náklady na ohřev a vytápění tohoto domu jsou mezi 4-5 000 Kč/ měsíc. Energetický štítek je C. V domě je dlažba a plovoucí podlaha. Okna jsou plastové, z dvojskla s vnitřními žaluziemi. Venkovní rolety zde nejsou. Součástí domu je parkovací stání pro 2 auta. Zahrada je rovná, pravidelně udržovaná. Kolem domu jsou kačírky. Zámková dlažba je před vstupem do domu a na terase.
Pojďme nahlédnout do domu: Při vstupu do domu se po levé straně nachází koupelna spojená s WC. V koupelně je vana, umyvadlo, zrcadlo a skříňka pod umyvadlem. Rovně od vchodu se nachází prostorná kuchyň s obývacím pokojem. V kuchyni se nachází hnědo béžová kuchyňská linka s vestavěnou troubou a mikrovlnkou. V tomto pokoji také najdete krbová kamna s vložkou. Z kuchyně a obývacího pokoje je boční vstup ven na terasu. V pravé části domu jsou dva stejně velké pokoje.
V případě Vašeho zájmu o jakékoliv informace nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám je zodpovíme. Pokud si nevíte rady s financováním, i to Vám pomůžeme zajistit prostřednictvím našeho hypotečního poradce.

Parametry domu

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Svinovská, Ostrava, Polanka nad Odrou
ID
13694
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
101 m2
Podlahová plocha
62 m2
Plocha nemovitosti
101 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Adam Kauer

Adam Kauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu