Pronájem bytu 3+kk, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav IV, Ptácká, 70 m2

Ptácká, Mladá Boleslav IV

18 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy za energie a služby ve výši 2.500 Kč)

Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu byt po kompletní rekonstrukcí o dispozici 3+kk, který se nachází ve 2. patře bytového domu v ulici Ptácká.

Po rekonstrukci zatím neobydlený tento moderní prostorný byt, s novou kuchyňskou linkou se spotřebiči, nové podlahy, koupelna s WC, šatna a komora.

Výměra bytu činí 70 m2.

Obývací místnost spojená s kuchyňským koutem. Dvě ložnice s nově položeným kobercem.
Vysokorychlostní internet (není v ceně). Vytápění bytu je řešeno plynovým kotlem, plastová okna. Bytový dům se nachází ve velmi klidné, příjemné lokalitě v centru Mladé Boleslavi, kde najdete kompletní občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti vývojové centrum Česana Škoda Auto - 2 min chůze.
VOLNÝ ihned.

Cena nájemného 18.500 Kč + poplatky za energie ve výši 2.500 Kč (vodné, stočné, plyn, elektřina, úklid společných prostor). Celková cena pronájmu 21.000,- Kč měsíčně. Možnost parkovacího stání za poplatek 500,- měsíčně u bytového domu. Vratná kauce ve výši dvou nájmů. Poplatek RK ve výši celkového nájmu hradí zájemce.
Doporučuji prohlídku. Prohlídky možné kdykoliv po dohodě. Více informací mě prosím kontaktujte v níže uvedeném formuláři nebo telefonicky kdykoliv Po-Pá od 8.00 do 18.00h. V ostatních případech prosím sms nebo email. Speaking English.

Parametry bytu

Cena
18 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy za energie a služby ve výši 2.500 Kč
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Ptácká, Mladá Boleslav IV
ID
2093
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Patro
2. z 4
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 78 lidí

Prodejce

Libor Kašička

Libor Kašička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu