Pronájem bytu 1+1, Tovačov - Tovačov I-Město, Cimburkova, 45 m2

Cimburkova, Tovačov, okres přerov, Tovačov I-Město

8 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie (el., voda, spol. prostory))

Prémioví partneři v Tovačově

Informace k bytu

Prostorný byt s dispozicí 1+1, který se nachází v 1. patře cihlového bytového, původně měšťanského domu, jenž stojí přímo naproti zámku v Tovačově - na ul. Cimburkova.

Dispozice: vstup - prostorná kuchyně s jídelním koutem - velký pokoj - koupelna se sprchovým koutem a s WC. K bytu náleží dvě samostatné kóje na patře budovy.

Vybavení: kuch. linka s novou myčkou, nový sprchový kout v koupelně, podlahy plovoucí laminát + dlažba (koupelna), okna dřevěná s dvojitým zasklením.

Město Tovačov nabídne kompletní občanskou vybavenost a služby a dobrou dostupnost do okolních měst (Olomouc 20km, Prostějov 15km, Přerov 14km). Přímo naproti domu se nachází Tovačovský zámek s dominantní čtyřbokou věží, kde mimojiné najdete i ZUŠ a krásné prostředí pro odpočinek a relax. Přímo v ulici, cca 50m od domu je i místí obchod se smíšeným zbožím a místní kavárnička/cukrárna, městké náměstí vzdáleno necelých 100m od domu.

Pronajímatel si vyhrazuje právo pronajmout byt pouze solidnímu solventnímu zájemci s trvalým a prokazatelným příjmem a bez závazků po splatnosti (bez exekucí). Nájemné 8.500,-Kč/měs. + energie 4.000,-Kč/měs. (elektřina, voda, spol. prostory), kauce 19.000,- Kč, provize RK 9.000,-Kč.
Kč.

Byt je volný a připravený k okamžitému užívání.

Parametry bytu

Cena
8 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie (el., voda, spol. prostory)
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Cimburkova, Tovačov, okres přerov, Tovačov I-Město
ID
920196
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Patro
2. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Plocha nemovitosti
1 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERA RealPatria

ERA RealPatria

Fanderlíkova 381/10, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Marika Štěpánková

Marika Štěpánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Tovačově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu