Pronájem rodinného domu, Roudné, Zahradní, 184 m2

Zahradní, Roudné

29 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ měsíční zálohy na energie a služby ve výši 9.000,- Kč, jednorázová vratná jistota majitelce ve výši 87.000,- Kč, odměnu RK hradí majitelka domu)

Prémioví partneři v Roudném

Informace k domu

Hledáte velký dům se zahradou a garáží? Vyhovuje vám teď spíše pronájem namísto koupě vlastního domu? A chcete bydlet v klidné vilové čtvrti s velmi dobrou dostupností do Českých Budějovic?

Ve výhradním zastoupení majitelky vám nabízíme pronájem rodinného domu o dispozici 4+1 v obci Roudné, a to konkrétně v ulici Zahradní.

Na 141 m² vnitřní podlahové plochy vám dům ve dvou podlažích nabídne 3 pokoje, velkorysý obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň s vestavěnými spotřebiči, koupelnu, 2 samostatné toalety, komoru, šatnu, spíž a technickou místnost.

Nad rámec výměry 141 m² je tu ještě 25 m² garáž. Tam se vejde nejen automobil, ale i hodně věcí z kategorie „co kdyby se to někdy hodilo“. Další úložný prostor využijete v technické místnosti nebo ve skladovacích místnostech v domě. V případě potřeby můžete 1-2 vozy zaparkovat před garáží za elektrickou posuvnou bránou.

V přízemí se dostanete z obývacího pokoje na částečně krytou velkou terasu a na oplocenou zahradu, kde se můžete v horkých letních měsících osvěžit v bazénu. V chladných měsících naopak uvítáte podlahové topení v přízemí domu, a také možnost si zatopit v krbových kamnech v obývacím pokoji.

Lokalita vilové čtvrti v okolí ulice Zahradní je velmi klidná. Jenom pár kroků máte zastávku MHD (linka 10). Uvítáte velmi dobrou dostupnost do Č. Budějovic, a to autem, ale i po nové cyklostezce. Tento rodinný dům z roku 2006 poskytne pohodové bydlení pro velkou rodinu, ale i pracovně vytížené lidi, kteří hledají klid pro odpočinek, zároveň však s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti.

Pokud máte zájem o více informací nebo prohlídku, vyplňte formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s veškerými informacemi do 10 minut na e-mail, který uvedete. Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta" - občas se tam e-mail může zatoulat.

Parametry domu

Cena
29 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ měsíční zálohy na energie a služby ve výši 9.000,- Kč, jednorázová vratná jistota majitelce ve výši 87.000,- Kč, odměnu RK hradí majitelka domu
Náklady na bydlení
9000
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Zahradní, Roudné
ID
J10399
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
141 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
137 m2
Podlahová plocha
184 m2
Plocha nemovitosti
744 m2
Plocha zahrady
607 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Topné těleso
Podlahové vytápění, Radiátory, Krbová kamna
Zdroj topení
Plynový kotel, Krbová kamna
Zdroj teplé vody
Plynový kotel
Garáž
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Svoboda

Bc. Jakub Svoboda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Roudném?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu