Prodej rodinného domu, Onomyšl - Rozkoš, 103 m2 (ID: 3710581)

Onomyšl, Rozkoš

7 790 000 Kč HYPOTÉKA od 37 125 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Onomyšli

Informace k domu

Prodej domu, 201 m² pozemek

Nabízíme ideální bydlení v klidné lokalitě Rozkoš u Humpolce, která nabízí pohodlí městského života se všemi výhodami rodinného domu? Představujeme vám jedinečnou nabídku prodeje domu v plánovaném projektu DOMY ROZKOŠ o dispozici 4+kk s terasou. Každému domu náleží parkovací stání a zahrada.

Projekt nabízí nejvíce žádané dispozice 4+kk ve dvou podlažích se sedlovou střechou a plechovou krytinou. Jednotlivé domy jsou osazeny FVE elektrárnou a vytápěny tepelným čerpadlem v kombinaci s krbovými kamny. Výplň stavebních otvorů tvoří plastová okna s izolačním trojsklem v dekoru antracit. Podlahové krytiny jsou vinylové v systému click. Pro detailnější náhled na vybavení domu je k dispozici katalog standardního provedení.

Kouzlo Rozkoše u Humpolce:
Bydlení v Rozkoši u Humpolce nabízí spoustu příležitostí jak pro milovníky historie, tak pro nadšené turisty i sportovce. V létě koupání v blízkých rybnících, procházky na vyhlídku z věže hradu Orlík, či nedaleké lomy a hrad v okolí Lipnice. V zimě si zde můžete užít běžky nebo některou ze sjezdovek, které jsou vzdáleny do hodiny od Vašeho nového domu. Užívejte si čas na čerstvém vzduchu, okolí krásných lesů a veškeré možnosti, které nabízí zelení obklopený kraj Vysočina.

Perfektní dopravní dostupnost:
Poklidný rodinný život s jistotou snadné dopravy do dalších 4 okolních měst. Město HUMPOLEC máte doslova pod kopcem. A pokud zrovna nemůžete, či nechcete využít svůj automobil, tak díky autobusovým zastávkám v těsné blízkosti Vašeho domu, se do centra města dostanete linkami hromadné dopravy, která jezdí každou půlhodinku. Lokalita nabízí snadnou dostupnost hlavních tahů do HAVLÍČKOVA BRODU, či města rekordů PELHŘIMOV a dokonce ani cesta do krajského města JIHLAVA Vám nezabere více jak půl hodinky.

Tento dům s terasou a zahradou je ideálním řešením pro ty, kteří hledají komfortní a moderní bydlení. Prožijte svůj život v příjemném prostředí s veškerým zázemím, které Rozkoš nabízí.
V případě zájmu nás prosím neváhejte kdykoliv kontaktovat, rádi Vám poskytneme veškeré informace.

Parametry domu

Cena
7 790 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Onomyšl, Rozkoš
ID
9
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
103 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
201 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

UNNI Real s.r.o.

Bechyňova 4087, Havlíčkův Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Richard Větříšek

Richard Větříšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Onomyšli?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu