Prodej rodinného domu, Štěpánovice, Sosenská, 264 m2

Sosenská, Štěpánovice

Prémioví partneři v Štěpánovicích

Informace k domu

Prodej zrekonstruovaného vesnického domu 5+kk, Sosenská ul., obec Štěpánovice u Č. Budějovic

Exkluzivně nabízíme ke koupi zrekonstruovaný rodinný dům s dispozicí 5+kk, o celkové podlahové ploše 194 m², plocha zahrady 264, celková plocha pozemku 458 m², parkovací stání pro dva osobní automobily, dům je umístěn v centru obce Štěpánovice u Českých Budějovic, Sosenská ul. Jedná se o prostorný vesnický dům, který prošel celkovou rekonstrukcí.

Dispozice rodinného domu:
1. NP hlavní vchod s prostornou předsíní (10.7 m²), hlavní obytná místnost s přípravou pro kuchyňský kout a francouzským oknem umožňujícím vstup na terasu domu (42 m²), pracovna (21.3 m²), samostatné WC (1.5 m²), koupelna (6.8 m²), prostorná technická místnost (24.5 m²), betonové schodiště s chalupářským výnklenkem vedoucí do 2. np (5.7 m²),
2. NP spojovací chodba se schodištěm (22.5 m²), šatna (4.2 m²), koupelna s WC (7.4 m²), ložnice (16 m²), dětský pokoj (16.3 m²), pokoj pro hosty (16.2 m²), vstup na plně pochází půdu s event. rozvojem podkroví (82.6 m²).

Součástí rodinného domu je zastřešený prostor, který je vhodný pro rodinné posezení s grilem (40 m²) případně lze využít jako kryté stání pro osobní automobil, zrekonstruovaný loch pod rodinným domem, lze využít jako vinotéku případně suchý sklep pro uložení potravin, další výhodou je plně pochozí půda (82.6 m²) s možností využití pro uložení sezónních věcí, případně zde lze vybudovat další obytný prostor. Rodinný dům disponuje příjezdovou asfaltovou cestou, plně oploceným pozemkem, chodníkem a zpevněnými plochami, plastová okna s izolačním trojsklem, dům je zateplen 16 cm polystyren, foukaná izolace stropu, rozvody podlahového vytápění v celém domě, vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem 16 kWh a záložním elektrokotlem, ohřev teplé vody je zajištěn bojlerem, francouzská okna jsou opatřena el. ovládanými žaluziemi, příprava pro umístění fotovoltaické elektrárny, přípojka obecního vodovodu a kanalizace.

Kupní cena obsahuje dodávku interiérových zárubní a dveří, obklady, dlažby a zařizovací předměty v koupelnách a WC, podlahová krytina. Dodávka v celkovém budgetu 490.000,- Kč vč. DPH a montáže na klíč. V případě dokončení domu svépomocí lze tento budget odečíst z kupní ceny.

Nemovitost doporučuji pro větší rodinu s dětmi, neboť dům je velmi prostorný s dobře řešenou dispozicí. Další výhodou je taktéž pozice domu v centru obce, která se v dohledné době stane velmi klidnou, protože aktuálně probíhá výstavba obchvatu (Č. Budějovice - Třeboň). Obec Štěpánovice je taktéž velmi dobře dostupná z Českých Budějovic a Třeboně, současně nabízí klidnější životní styl jež nabízí dostupná příroda a cyklostezky v CHKO Třeboňsko.

Pořízení nemovitosti lze financovat prostřednictvím spotřebitelského úvěru pro bydlení (hypotečního úvěru), jehož nezávaznou nabídku pro Vás připraví náš spolupracující bankovní poradce.

Pro bližší informace a prohlídku rodinného domu kontaktujte makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
10 590 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Sosenská, Štěpánovice
ID
2024020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
264 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
458 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Iveta Tonzarová

Iveta Tonzarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Štěpánovicích (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu