Pronájem bytu 3+kk, Olomouc, Ostrovní, 71 m2

Ostrovní, Olomouc

25 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Pronájem krásné, zařízené novostavby bytu o dispozici 3+kk nacházející se v nově vzniklé luxusní rezidenci projektu Šantovka Living v Olomouci. Byt má výměru cca 71,1 m2 a nachází se ve 3. patře cihlového domu s výtahem. Jedná se o zcela nové bydlení, kdy interiér nemovitosti je do posledního detailu navržen interiérovým designovým studiem. Nemovitost se skládá z obývacího pokoje, kterému dominuje kuchyňská linka vyrobena na míru a je z něj vstup na prostornou terasu o výměře 11,5 m2, dále následuje dětský pokoj a ložnice, koupelna s vanou a umyvadlem, samostatné WC a vstupní chodba. Samostatná komora nabídne možnost zařízení technické místnosti pro umístění pračky a sušičky. Prostorné šatní skříně v ložnici, dětském pokoji a v chodbě, jsou vyrobené na míru a poskytnou dostatek úložných prostor. Venkovní rolety na dálkové ovládání jsou instalovány na všech oknech a můžete jimi byt úplně uzavřít a zatemnit celou nemovitost. Luxusní dřevěná podlaha působí velmi příjemným a teplým dojmem. Vytápění je zajištěnou podlahovým topením. V suterénu domu se nachází velký zděný sklep.
Jedná se o pronájem dokončeného, zkolaudovaného bytu v jedné z nejluxusnějších lokalit města Olomouce. Po dokončení celého projektu bude areál uzavřen vrátnicí se závorou. Budu se tedy jednat o soukromý ostrov s přístupem pouze pro rezidenty. Nově vzniká také soukromá promenáda kolem řeky s lavičkami o prostorem pro relaxaci. Přímo vedle domu, ve kterém se byt nachází je soukromá zahrádka určená pro obyvatele tohoto domu. V domě pouze 18 bytů. PENB B, tedy velmi nízké náklady na bydlení.
Dále je k dispozici parkovací stání v suterénu domu za příplatek 1.000 Kč/měs. Skvěla dostupnost do centra města. Veškera infrastruktura na dosah ruky. Pro více informací prosím kontaktujte makléře zakázky. Nájem: 25.900 Kč/ + 3.500 Kč energie, elektřina přepisem na nájemníka. Vybírána kauce ve výši dvou měsíčních nájmů, provize RK 25.900 + DPH.

Parametry bytu

Cena
25 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Ostrovní, Olomouc
ID
81/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
71 m2
Patro
3. z 5
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Musil reality

Musil reality

Rooseveltova 242/27, Olomouc, Nové Sady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Iva Dvořáková

Iva Dvořáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu