Pronájem bytu 2+1, Plzeň - Jižní Předměstí, Lukavická, 76 m2

Lukavická, Plzeň, Jižní Předměstí

13 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 700 Kč/os., energie přepis na nájemce, kauce 1x nájem, provize RK 15.000,-Kč vč. DPH)

Prémioví partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme velice prostorný a pěkný cihlový byt 2+1 o celkové podlahové ploše 76m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí v Lukavické ulici v Plzni - Jižní Předměstí. Po rekonstrukci: kuchyně s kuchyňskou linkou, koupelna a toaleta, kompletní rozvody, vč. nové elektřiny, kombi kotel. Při vstupu do bytu je velmi prostorná předsíně s věšákem a židlemi (plnohodnotná, prakticky čtvercová velká místnost). Odtud se vstupuje samostatně do kuchyně s jídelním koutem, kde jídelní stůl se židlemi a kuchyňská linka se sporákem, troubou, mikrovlnnou troubou a velká lednička s mrazákem. Vše s celkovým dostatkem úložného prostoru. Podlaha je plovoucí. Z kuchyně je pak vstup do prvního pokoje, kde je vybavení - stolek, skříně, komoda atd. Sedací souprava na foto již není. Z předsíně se pak do druhého pokoje vstupuje samostatně. Pokoje jsou tedy s vlastními vstupy a neprůchozí. Ve druhém pokoji, který funguje jako ložnice je dvojlůžko a skříň. Veškeré vybavení a zařízení viz. foto. V pokojích jsou na podlaze parkety. Nechybí ani technická místnost, kde je nový, moderní kombi kotel (vytápění a teplá voda) a také pračka. Jádro bytu je zděné, kdy v koupelně je sprchový kout, topný žebřík a další sanitární keramika. Moderně a stylově obloženo. Za rohem pak toaleta. Celkově je dům klidný s výborným umístěním a malou vzdálenosti do centra města, minutu chůze je hokejový stadion. Veškerá občanská vybavenost je v bezprostřední blízkosti. Zastávky MHD jsou 2 minuty chůze od domu. PENB - G, štítek není k dispozici.

Měsíční nájem je 13.900,-Kč + služby 700,- Kč na osobu, v částce je voda, osv. spol. prostor, odvoz odpadu, popelnice, elektřina a plyn se přepisují na nájemce. Služby se zúčtovávají a zjistí se přeplatek nebo nedoplatek, spotřeby záleží na každém. Kauce je 13.900,-Kč, provize RK je 15.000,-Kč vč. DPH. Byt je pouze pro velmi slušné a klidné zájemce, jednotlivce nebo pár, maximálně 3. os. rodina s jedním dítětem. Výhodou tohoto pronájmu je dlouhodobost. Parkování před domem a v okolí. Dům je klidný a proto se očekává i klidný nájemce. K využití je pak dvůr, přístupný z chodby domu. Samotný byt je nekuřácký.
Volný a k nastěhování od 1.11. 2024, prohlídky od pondělí 21.10. 2024 na domluvě.
Vřele a jednoznačně doporučuji náročnějšímu zájemci na prostor!

Parametry bytu

Cena
13 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 700 Kč/os., energie přepis na nájemce, kauce 1x nájem, provize RK 15.000,-Kč vč. DPH
Náklady na bydlení
700
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Lukavická, Plzeň, Jižní Předměstí
ID
2459
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu