Prodej bytu 3+kk, Praha - Horní Počernice, Slatiňanská, 116 m2 (ID: 3711582)

Slatiňanská, Praha 20, Horní Počernice

13 920 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 339 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prostorný byt 3 + kk s dvougaráží a zahradou v novostavbě cihlového nízkoenergetického domu v Pareze Horních Počernicích jen 10 minut pěší chůze od OC Černý Most. Představujeme Vám jedinečnou příležitost ke koupi výjimečného bytu 3 + kk s dvougaráží a zahradou, který se nachází v klidné části Prahy Horních Počernic, na ulici Slatiňanská. Tento moderní byt o užitné ploše 116 m2 je ideální volbou jak pro bydlení jedné rodiny, tak jako dvougenerační bydlení, nebo kombinaci bydlení a kanceláře.
Klíčové vlastnosti nemovitosti:
- Dispozice: Byt se rozkládá na celé ploše 3. NP cihlové novostavby s pouhými třemi byty a jednou nebytovou jednotkou. Nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje a dvě moderní koupelny s WC. Byt lze jednoduše rozdělit na dvě samostatné jednotky 2 x 2+kk, kazdá 54 m2 s vlastní koupelnou a kuchyni, což poskytuje flexibilitu pro různé životní situace.
- Zahrada: Velkorysá zahrada, přístupná přímo z bytu po visuté lávce, poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a venkovní posezení. Je to ideální místo pro rodinné oslavy nebo klidné odpolední čtení.
- Dvougaráž: K bytu náleží dvougaráž v přízemí domu, zajišťující pohodlné parkování pro dvě vozidla.
Unikátní vlastnosti domu:
- Cihlová novostavba: Dům je uzavřen bránou na dálkové ovládání a videotelefonem u vstupní branky, což zajišťuje bezpečnost a soukromí pro obyvatele.
- Okouzlující zahrada: Dům je obklopen krásnou zahradou, která bude dokončena podle architektonické studie a nabízí místo pro klid a relaxaci s dechberoucím výhledem na celou Prahu.
- Strategická poloha: Nemovitost se nachází v těsné blízkosti Chvalského rybníka a je jen 10 minut chůze od obchodního centra Černý Most. Tato poloha a prostředí se výrazně liší od masivní betonové sídlištní zástavby na druhé straně OC Černý Most, a to přitom ve srovnatelné cenové relaci.
- Občanská vybavenost: V docházkové vzdálenosti najdete obchodní centrum Černý Most s širokou nabídkou obchodů a služeb, supermarket Lidl je vzdálen jen 300 metrů.
Technické specifikace:
- Vytápění: Samostatné vytápění plynovým kotlem a podlahové topení v celém bytě zajišťují úsporné a komfortní vytápění.
- Energetická efektivita: Dům je kvalitně zateplený a vybaven plastovými okny s izolačními trojskly. Energetická třída B.
Cena:
- Byt 116m2: 13 920 000 Kč
- Dvougaráž v přízemí domu 43 m2: 1 290 000 Kč
- Zahrada přístupná přímo z bytu dokončena dle studie: 2 336 000 Kč
Celková cena bytu činí 17 546 000 Kč, včetně dvougaráže, zahrady s lávkou a podílu na společných částech domu a pozemku.
Další výhody:
- Možnost personalizace: Dům je ve fázi dokončování, což umožňuje novému majiteli výběr podlah, obkladů a interiérových dveří dle vlastního vkusu.Práce však neustále pokračují a záleží tedy v jaké fázi se zájemce o koupi ozve.
- Skvělá investice: Díky atraktivní poloze a vysoké poptávce po bydlení v této oblasti je byt také ideální pro pronájem.
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro

Parametry bytu

Cena
13 920 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 10. 2024
Adresa
Slatiňanská, Praha 20, Horní Počernice
ID
2457
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
116 m2
Patro
3. z 3
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
116 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Voda
Vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Dana Beranová - REALITNÍ A DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MOZAIKA

Lorencova alej 1098, Lanškroun, Žichlínské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu