Prodej rodinného domu, Duchcov, Osecká, 127 m2

Osecká, Duchcov

4 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 824 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Duchcově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízím k prodeji rodinný dům v osobním vlastnictví s dispozici 6+kk s celkovou plochou 127 m2 a zahradou o rozloze 229 m2, situovaný v klidné lokalitě města Duchcov, ulice Osecká.

V přízemí domu vás uvítá prostorná předsíň, která navazuje na světlý obývací pokoj s kuchyní. Dále se v přízemí domu nachází WC, spíž a přímý vstup na zahradu, kde si můžete užívat chvíle odpočinku či grilování s přáteli.
Po schodech se dostanete do 1. patra, kde se nachází hlavní ložnice, dětský pokoj a prostorná koupelna vybavená vanou, sprchovým koutem a dalším WC. Druhé patro nabízí obývací pokoj s kuchyní, ložnici a přístup na terasu, která poskytuje nádherný výhled a prostor pro relaxaci.
Nemovitost dále disponuje praktickým půdním prostorem a sklepem, což oceníte pro uskladnění sezónních věcí a dalších potřeb. Udržovaná zahrada nabízí nejen dostatek prostoru pro volnočasové aktivity, ale také zahradní a zděný domek s úložnými prostory, pergolu a zděný krb pro grilování.

Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem, okna jsou plastová a elektroinstalace je realizována v mědi (230/400 V). Rozvody vody jsou v plastu, zdroj vody z vodovodního řádu a odpady jsou napojeny na veřejnou kanalizaci. Důležitou součástí této nemovitosti je její postupná rekonstrukce v letech 2010-2022, která zahrnovala výměnu oken, novou střechu, zádveří, částečnou elektroinstalaci včetně rozvaděče, plovoucí podlahy a novou kuchyňskou linku dále realizace parkovacího stání před domem, která zjednodušila přístup a parkování.

Rodinný dům se nachází v žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, včetně obchodů, školy, školky, pošty, nemocnice, a je vzdálen pouhých 5 minut chůze od centra města. Dům je volný k nastěhování po dohodě.

Případné financování Vám zajistím. Pro více informací mne kontaktujte 7 dní v týdnu.

Parametry domu

Cena
4 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Osecká, Duchcov
ID
13050
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
61 m2
Podlahová plocha
127 m2
Plocha nemovitosti
335 m2
Plocha zahrady
168 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Monika  Musilová

Monika Musilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Duchcově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu