Prodej rodinného domu, Nová Lhota, 196 m2 (ID: 3711941)

Nová Lhota u Veselí nad Moravou

1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nové Lhotě

Informace k domu

Hledáte místo, kde můžete zrealizovat svůj vysněný domov podle vlastních představ?
BO! Vám představuje jedinečnou příležitost ke koupi řadového rodinného domu v malebné obci Nová Lhota, která se nachází v okrese Hodonín, v srdci chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.

Tento jednopodlažní dům o celkové obytné ploše 196 m² je připraven k celkové rekonstrukci, což Vám umožňuje přetvořit každý kout přesně podle Vašich představ. Dům nabízí spoustu prostoru pro realizaci originálních nápadů, které můžete vidět na vizualizacích mezi fotkami.
Nemovitost je napojena na všechny důležité inženýrské sítě – elektřinu, plyn a veřejnou kanalizaci. Příjezd k domu je zajištěn po asfaltové obecní komunikaci, přičemž z druhé, zadní strany pozemku, je možnost vjezdu po nezpevněné cestě, což může být výhodou například při úpravách domu nebo zahrady.

Za domem se rozkládá rozlehlá zahrada o ploše 1 029 m², ideální pro milovníky zeleně a zahradničení. Zahrada je nejen oázou klidu, ale také nabízí praktické i investiční možnosti díky prostorné stodole, kterou lze třeba využít na uskladnění sezónních věcí, nářadí či dřeva. Vlastní studna na pozemku navíc přináší výhodu nezávislosti na vodovodním řadu, což může být pro budoucího majitele skvělý bonus.

Obec Nová Lhota se nachází přibližně 20 km jihovýchodně od Veselí nad Moravou a nabízí vše, co rodina potřebuje – mateřskou a základní školu, obchod s potravinami i autobusovou zastávku, což zajišťuje dobré spojení do okolních měst a obcí. Lokalita je jako stvořená pro aktivní životní styl, turistiku, cykloturistiku nebo relaxaci v přírodě, protože Bílé Karpaty jsou rájem pro milovníky přírody a klidu.

Tento dům představuje ideální volbu pro ty, kdo hledají klidné bydlení s možností úprav dle vlastních potřeb, a zároveň chtějí být obklopeni nádhernou krajinou.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.
Neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku.
S financováním Vám rádi pomůžeme a zajistíme, aby celý proces proběhl Bezpečně a Odborně.

Parametry domu

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Nová Lhota u Veselí nad Moravou
ID
5572
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
196 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
222 m2
Podlahová plocha
196 m2
Plocha nemovitosti
1544 m2
Plocha zahrady
1254 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Volf

Zdeněk Volf

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nové Lhotě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu