Prodej rodinného domu, Skalice u České Lípy, 417 m2

Skalice u České Lípy

7 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Skalici u České Lípy

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Máme pro vás exkluzivní jedinečnou nabídku - prostorný vícegenerační dům s perfektním umístěním v klidné části obce Skalice u České Lípy. Tento samostatný cihlový dům s dispozicí 2kk+4kk nabízí komfortní bydlení pro dvě rodiny kde se vejde až 12 os. celkem nebo možnost využití jednoho, dvou bytů jako možnost pronájmu. Například s menší úpravou koupelny získáme 3 bytové jednotky celkem. Velice zajímavá nemovitost i z investorského záměru.

Dům disponuje celkovou podlahovou plochou 400 m² a zastavěnou plochou 236 m² na pozemku o celkové rozloze 2173 m². Dům je patrový s možností využití sklepních prostor podzemí a případné další půdní vestavby. K dispozici jsou 4 parkovací místa na pozemku , 1 místo v prostorné garáži s dálkově ovládaným otevírání, stejně tak hlavní brána při vjezdu na pozemek.

Dům je plně zařízen a v dobrém stavu. Moderní nový automatický kotel pro rozvod tepla, lokální krbová kamna ve spodní bytové jednotce, dálkový vodovod, Septik na pozemku. Nové rozvody tepla. Dům je podsklepený. K relaxaci a odpočinku můžete využít terasu a prostornou velmi příjemnou zahradu. V domě se nachází 3 kuchyně, 2 koupelny, 5 obytných pokojů, skladový prostor, místnost která kdysi sloužila k podnikání může se tedy nyní využít jako další obytný pokoj.
Nemovitost je vhodná pro rodiny, které hledají klidné bydlení v blízkosti přírody a zároveň s dobrou dostupností do České Lípy.

Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku na koupi tohoto domu. Financování zajistíme, zdarma spočítáme, nemovitost můžete financovat i jako dvě samostatné rodiny. Kontaktujte nás pro více informací či pro prohlídku, rádi vás domem provedeme. Ev. číslo: 26878.

Parametry domu

Cena
7 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Skalice u České Lípy
ID
26878
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
417 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
236 m2
Podlahová plocha
417 m2
Plocha nemovitosti
2173 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Denisa Petöczová

Denisa Petöczová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skalici u České Lípy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu