Prodej rodinného domu, Olomouc, 172 m2

Olomouc

14 715 460 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 70 130 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k domu

Nabízíme k prodeji činžovní dům v srdci historického centra Olomouce. Tento objekt v řádové zástavbě, který se nachází na pozemku o rozloze 168 m, představuje skvělou investiční příležitost díky své vyjimečné poloze. Nemovitost je určena ke kompletní rekonstrukci, což budoucímu majiteli umožňuje vytvořit interiéry a dispozice přesně podle jeho představ a investičních záměrů. Dům se nachází v samotném jádru města, v blízkosti významných památek a kulturních institucí, což zajišťuje vysokou atraktivitu pro nájemníky nebo komerční využití. V přízemí se nachází nebytový prostor se vstupem přímo z ulice a velkou výlohou, ideální pro komerční využití, jako například obchod, kavárnu nebo kancelář. V 1. patře se nachází prostorný byt 2+1 s terasou, který nabízí klidné bydlení v centru města. Ve 2. patře se nachází identický byt - rovněž prostorný o dispozici 2+1, s možností úpravy podle přání nového majitele. Dům je kompletně podsklepený, což umožňuje využití sklepních prostor pro skladovací nebo jiné účely. Kondenzační plynový kotel je zdrojem vytápění a ohřevu teplé vody pro celý dům. Okna původní dřevěná.
Dům nabízí široké spektrum možností pro nové majitele od bytového domu s prémiovými byty až po kombinaci rezidenčních a komerčních prostor. Poloha v centru Olomouce je ideální jak pro dlouhodobé nájemní bydlení, tak pro krátkodobé pronájmy, které jsou stále populárnější mezi turisty a návštěvníky města.
Jedná se o historickou nemovitost s vysokým potenciálem růstu hodnoty v nejatraktivnější lokalitě v centru Olomouce, s výbornou dostupností ke všem službám a pamětihodnostem a s možností rozšíření obytné plochy využitím půdního prostoru.

Parametry domu

Cena
14 715 460 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Olomouc
ID
19477
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
99 m2
Podlahová plocha
172 m2
Plocha nemovitosti
168 m2
Plocha zahrady
32 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Olga Kelnarová

Olga Kelnarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu