Pronájem rodinného domu, Ostrava - Nová Bělá, Kaminského, 126 m2 (ID: 3713538)

Kaminského, Nová Bělá

35 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie 5.000,- Kč. Vratná kauce 40.000 Kč. Provize RK 15.000,- Kč.)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Pronájem rodinného domu vybavením dle fotografií. Novostavba a terasou a menší zahrádkou. Vytápění elektrické podlahové, nízkoenergetický dům B.

Dvoupodlažní řadový rodinný dům o velikosti 126 m2 (dispozice 4+KK se dvěmi koupelnami) v rezidenčním projektu Lifestyle City Home, Ostrava Nová Bělá.
Pozemek o velikosti 221 m2 s udržovanou vzrostlou zahradou. Dům i zahrada nabízí dostatek soukromí. Poloha domu v klidné části uzavřeného komplexu, v nové zástavbě s množstvím zeleně v okolí.
V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na terasu a do zahrady. Další 2 pokoje, šatna. Technická místnost a koupelna. Přízemí je řešeno bezbariérově.
V druhém podlaží se nachází prostorný pokoj s vlastní šatnou a druhá koupelna. Dům je plně dokončen (obklady, sanitární vybavení, podlahové krytiny, vestavěný nábytek, šatny a skříně, spousta dekorativních prvků, zabudovaný kvalitní stropní audio systém a prostorná kuchyňská linka s ostrůvkem). V celém domě je podlahové topení, místnosti jsou zvlášť teplotně, a to i přes mobilní aplikaci. Dům disponuje nejen podlahovým nízko-nákladovým topným elektrickým systémem s minimální spotřebou, ale také tepelným čerpadlem s klimatizací velmi kvalitního výrobce spol. Daikin, zabezpečovacím systémem Paradox a moderním video-telefonem, který je propojený se vstupní bránou rezidenčního projektu. Kanalizace s vodovodní přípojka jsou obecní, Součástí stavby jsou pochozí a pojezdové plochy o velikosti cca 90 m2 a dále oplocení, vše dle standardu rezidenčního projektu. Jedná se kvalitní nízkoenergetickou dřevostavbu, postavenou v originální kanadské technologii výstavby. Stavitelem je prověřená stavební společnost LIFESTYLE - kanadské dřevostavby Ostrava, s.r.o., firma s 28 letou historii výstavby. V bezprostřední blízkosti domu je veškeré sociální zázemí jako např. MHD, školy, školky, doktoři, nákupní zóna, restaurace, květinářství, fitcentrum, autoservis, mycí linka a benzinová stanice aj.. Prohlídky jsou možné kdykoliv po telefonické dohodě.

K dispozici 23.10.2024

Parametry domu

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie 5.000,- Kč. Vratná kauce 40.000 Kč. Provize RK 15.000,- Kč.
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Kaminského, Nová Bělá
ID
649
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
126 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
100 m2
Podlahová plocha
126 m2
Plocha nemovitosti
221 m2
Plocha zahrady
221 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
MHD
Topné těleso
Podlahové vytápění
Zdroj teplé vody
Tepelné čerpadlo
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Ing. Pavlína Roupová

Ing. Pavlína Roupová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu