Prodej bytu 3+1, Týnec nad Sázavou - Chrást nad Sázavou, 90 m2

Týnec nad Sázavou, Chrást nad Sázavou

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Týnci nad Sázavou

Informace k bytu

Pokud hledáte bydlení pro rodinu s přímým kontaktem s přírodou a současně na dosah Prahy, může být tato nemovitost právě pro Vás. Byt 3+1 s přímým vstupem na vlastní část zahrady, který je ve velmi klidné lokalitě. Současně je k dispozici společná pergola, kde můžete trávit příjemný čas s rodinou a přáteli.
Bytový dům prošel rekonstrukcí, je zateplen a jsou zde nová plastová okna, takže nabízí nízké provozní náklady a mnoho dalších společných prostor, včetně civilního krytu, využívaného také jako "Párty místnost" pro jeho obyvatele. V bytě najdete kuchyňskou linku, nově rekonstruovanou koupelnu s vanou, prostorný obývací pokoj a dvě samostatné ložnice. K bytu náleží dva sklepy.
Topení a ohřev vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem.
Okolí domu je velmi klidné, kousek je Sázava, dětské hřiště, dostatek prostoru pro parkování a základní občanská vybavenost na dosah - škola, školka, obchod, restaurace. Velmi praktická je vlaková a autobusová zastávka v pěší vzdálenosti. Všechno potřebné zázemí můžete najít v blízkých Krhanicích a Týnci nad Sázavou.
Příjemné možnosti relaxace v pergole a výlety do okolní přírody. S blízkými zastávkami autobusu a vlaku a dostupností základní občanské vybavenosti je tato nemovitost ideální volbou pro moderní bydlení s dotekem venkovského klidu.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Týnec nad Sázavou, Chrást nad Sázavou
ID
13655
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
361 m2
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Rostislav Čermák

Rostislav Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Týnci nad Sázavou?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu