Prodej rodinného domu, Psáře, 160 m2

Psáře

4 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 590 Kč /za měsíc

(Majitel si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě jím zvolených kritérií)

Prémioví partneři v Psářích

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme prostorný rodinný dům o dispozici 4+1, který se nachází v malebné obci Psáře, jen co by kamenem dohodil od Prahy. Tato obec, skrytá v klidné náruči přírody, nabízí dokonalý únik od rušného městského života, a přesto zajišťuje skvělou dostupnost do centra hlavního města, vzdáleného pouhých 30 km. Cesta do Prahy je snadná a rychlá, ať už volíte vlastní auto, nebo pohodlí veřejné dopravy.

Tento domov s užitnou plochou 154 m² a pozemkem o rozloze 809 m² je ideálním místem pro ty, kdo touží po harmonii mezi komfortem a klidem venkova. Dům je vybaven moderním tepelným čerpadlem, které nejenže chrání přírodu, ale také pečuje o vaši peněženku díky úspornému a ekologickému vytápění. Plastová okna a částečné zateplení vás ochrání před zimními mrazy, zatímco elektrický bojler poskytne dostatek teplé vody pro celou rodinu. Na pozemku se nachází jímka, která se vyváží se jen jednou za rok.

Když vstoupíte do domu, uvítá vás útulná veranda a chodba, odkud se vám otevře vstup do dvou ložnic, které lákají k odpočinku, a prostorného obývacího pokoje, kde můžete strávit dlouhé večery se svými blízkými. Kuchyň se stane srdcem domu, místem, kde se budou linout vůně domácích pokrmů. K dispozici je také samostatná koupelna a WC, které zajišťují potřebné pohodlí.

První patro ukrývá prostorný pokoj, ideální pro vaše sny a plány, a půdní prostor, který můžete přetvořit podle svých představ – ať už na pracovnu, dětský pokoj nebo ateliér pro vaše koníčky. Možnosti jsou neomezené.

Kouzlo tohoto místa však nekončí uvnitř. Na pozemku se nachází dvě zděné garáže, kde vaše auta najdou bezpečné útočiště, bývalý dřevník, a terasa se zastřešeným posezením, které přímo vyzývá k letním večerům stráveným s přáteli, obklopeni klidem přírody. Tento prostor je dokonalým místem pro odpočinek po náročném dni, kde si můžete vychutnat šálek kávy za zpěvu ptáků a šepotu větru.

Pokud hledáte domov, kde se snoubí přírodní krása s pohodlím moderního života, neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Tento dům je připraven stát se vaším útočištěm, místem, kde můžete začít psát novou kapitolu svého života. Domluvte si prohlídku ještě dnes a objevte kouzlo bydlení v srdci přírody!

Parametry domu

Cena
4 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Majitel si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě jím zvolených kritérií
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Psáře
ID
262-NP00452
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
154 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
151 m2
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
960 m2
Plocha zahrady
809 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Scopus

RE/MAX Scopus

Olbrachtova 1065/46, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Adriana Žáková

Ing. Adriana Žáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Psářích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu