Prodej pozemku pro bydlení, Budětice, 2556 m2

Budětice

1 960 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 341 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Buděticích

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Nabízíme prodej stavebního pozemku se stodolou v obci Budětice cca 8 km od Sušice. Pozemek se stodolou je situován na mírně vyvýšeném terénu na okraji vsi s lesem za zády a díky této poloze nabízí příjemný výhled do okolí. Pozemek o celkové ploše 2.556 m2 se stodolou o zastavěné ploše 119 m2 je oplocen, zaopatřen vjezdovými vraty s přístupem po štěrkové cestě, kterou využívají převážně jen vlastníci sousedních domů. El. 230/400V je přivedena, obecní vodovod v blízkém dosahu cca 5m od hranice pozemku, odpad zatím neřešen. Stodolu je možné stále využívat, zrekonstruovat, nebo je možné stavbu také odstranit a nahradit objektem pro bydlení.
Dle platného územního plánu obce spadá celý pozemek do plochy smíšené obytné. Převažující účel využití je pro bydlení venkovského charakteru – venkovské usedlosti spojené s hospodářským využíváním objektů, s drobnou chovatelskou činností. Stavba pro bydlení s nejvýše třemi byty.
Obec Budětice, jen 2 km od Rabí, 11km od města Horažďovice a 8 km od Sušice, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. Nabízíme pro zajímavou lokalitu v dostupné vzdálenosti do přírody i Šumavy i blízkosti měst Sušice – Klatovy, Horažďovice - Strakonice.
K této nemovitosti se nevztahuje PENB.

Parametry pozemku

Cena
1 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Budětice
ID
N065
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2556 m2
Plocha zahrady
2437 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Štěrková
Doprava
Silnice, Autobus
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jaroslav Staněk

Jaroslav Staněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Buděticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu