Prodej rodinného domu, Smečno, Krátká, 114 m2 (ID: 3713656)

Krátká, Smečno

3 459 720 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 488 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Smečně

Informace k domu

! Výborná investiční příležitost !

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům o celkové dispozici 4+1 a podlahové ploše 114 m2 v obci Smečno. Dům prošel nákladnou rekonstrukcí a je připravený k dokončení dle Vašich představ.

Nemovitost je určená k vlastnímu bydlení ale i jako výborná investice na pronájem. Nachází se v centru obce.

Dispozice domu:
- přízemí - 2 samostatné místnosti, které je možné využít jako kuchyni (kuchyňská linka, voda a odpad zajištěné), ložnice, samostatné WC, místnost pro koupelnu případně šatnu.
- 1. patro - prostorný světlý prostor, s přípravou na kuchyňskou linku, koupelnou, WC, další 2 samostatné pokoje pro obývací pokoj či ložnici, dětský pokoj.

V domě proběhla rekonstrukce - nová střecha včetně zateplení, elektrické rozvody, plastová okna včetně střešního v patře domu, rozvody a odpady v plastu. Součástí prodeje může být i stavební materiál na dokončení stavebních úprav.

Dům je napojený na elektrický proud, přípojka plynu přímo na domě, kanalizace, veřejný vodovod, ohřev vody zajišťuje nový elektrický bojler.

V obci Smečno je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, pošta, obchody, restaurace, hřiště. Výborná dostupnost do Prahy cca 30 min, Slaného 8 min, Kladna 10 min.

Koupi nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás zajistíme. Pro více informací volejte makléřku. Těšíme se na Vás na prohlídce.

Parametry domu

Cena
3 459 720 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Krátká, Smečno
ID
01765
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
114 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
55 m2
Plocha nemovitosti
64 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Betonová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Michaela Mourková

Michaela Mourková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Smečně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu