Prodej rodinného domu, Ždírec nad Doubravou - Údavy, 172 m2

Ždírec nad Doubravou, Údavy

5 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 593 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ždírci nad Doubravou

Informace k domu

Hledáte rodinný dům na klidném místě obklopeném přírodou?
Tento jedinečný dům v městské části Údavy je právě tím, co hledáte! Na pozemku o rozloze 709 m² se nachází zrekonstruovaný rodinný dům a hospodářská stavba, která nabízí mnoho využití – od zřízení provozovny až po relaxační zónu.
Rekonstrukce domu probíhala od roku 2022 do roku 2024, díky čemuž je dům připraven k okamžitému užívání. Napojen je na elektřinu a kanalizaci, voda pochází z vlastní studny. Dům nabízí pohodlné bydlení s možností rozšíření – půda je připravena pro vytvoření dalšího obytného prostoru podle vašich představ.
Hospodářská budova o zastavěné ploše 43 m² poskytuje dostatek prostoru pro různé aktivity, zatímco prostorná zahrada se vzrostlými stromy před domem nabízí klidné místo pro odpočinek a rodinné aktivity.
Specifikace: • Pozemek: 709 m² (stavební parcela 321 m² + zahrada 388 m²) • Hospodářská budova: 43 m² zastavěné plochy • Napojení na elektřinu a kanalizaci • Voda z vlastní studny • Možnost rozšíření obytného prostoru na půdě Lokalita:
Údavy jsou malebná vesnička, která spadá pod město Ždírec nad Doubravou, nacházející se v krásné krajině na rozhraní Žďárských vrchů a CHKO Železné hory. Tato lokalita je ideální pro milovníky klidu, přírody a venkovského života. V okolí naleznete turistické a cyklostezky, rybníky, ale také veškerou občanskou vybavenost v nedalekém Ždírci nad Doubravou. Tento dům je ideálním místem pro rodiny hledající útulné a moderní bydlení v klidném prostředí, a zároveň s možností realizace vlastních nápadů.
Je i skvělou příležitostí pro seniory, kteří hledají klidné bydlení na venkově, s možností užít si poklidné dny v příjemném prostředí a se vším, co potřebují, po ruce.
Údavy a jejich okolí nabízejí nejen klidné venkovské prostředí, ale i skvělé možnosti pro aktivní trávení volného času. V zimě si mohou milovníci lyžování užít blízké sjezdovky, která je jen pár minut od domu. V létě pak golfoví nadšenci ocení golfové hřiště v nedalekém okolí, kde si mohou užívat hru v krásné přírodě. Blízkost turistických stezek a rybníků vám zajistí možnost aktivního odpočinku po celý rok.
Neváhejte a přijďte se podívat! Tento dům na vás čeká, abyste z něj udělali svůj nový domov.

Parametry domu

Cena
5 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Ždírec nad Doubravou, Údavy
ID
1.340
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
121 m2
Podlahová plocha
172 m2
Plocha nemovitosti
709 m2
Plocha nebytových prostor
37 m2
Plocha zahrady
388 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová, Štěrková
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Studna
Topné těleso
Podlahové vytápění, Krbová kamna
Zdroj teplé vody
Elektrokotel
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Rázek

Martin Rázek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ždírci nad Doubravou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu