Prodej rodinného domu, Velké Žernoseky, 235 m2

Velké Žernoseky

Prémioví partneři v Velkých Žernosekách

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej, rodinný dům, 4761m², Velké Žernoseky

Nabízíme k prodeji rodinný dům s pozemkem o rozloze 4761 m² v malebné lokalitě v obci Velké Žernoseky, která je známá svou vinařskou tradicí. Na tomto rozsáhlém pozemku se nachází vinohrad, který nabízí ideální podmínky pro pěstování révy vinné, což je skvělá příležitost pro všechny.
Jedná se o obytný dům, který má zajištěný přístup pro zemědělskou techniku ​​a auta. Na dvoře se nachází garáž, která v současnosti slouží jako dílna, a v jejím podkroví je praktický sklad. V přízemí domu se nachází kuchyně a prostorný obývací pokoj, zatímco ve druhém patře jsou tři pokoje využívané jako ložnice. K domu přiléhá vinný sklípek, ideální pro šlechtění vína. Z nádvoří vede schodiště na zahradě, která slouží částečně k relaxaci – najdete zde bazén a venkovní posezení. Další část zahrady je osázena vinice s výbornými podmínkami pro růst odrůdových vín. Zbytek pozemku tvoří ovocnou zahradu, přičemž v horní části se nachází dvě stavební parcely s dostupnými inženýrskými sítěmi a příjezdovou cestou. Dům má více než stoletou historii, postaven byl spolu se sousedním domem dvěma rodinami.
Vinici je možné dále rozšířit, přičemž ke stávajícím 400 hlavám vinné révy lze přidat další.
Dům je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ a nabízí možnost komfortního venkovského bydlení v klidné oblasti s krásnými výhledy na okolní krajinu. Velké Žernoseky jsou vyhledávanou lokalitou díky své blízkosti k řece Labe, turistickým trasám a cyklostezkám, což ocení jak milovníci přírody, tak i aktivního odpočinku.
Tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost pro spojení bydlení s vinařskou činností, ať už pro soukromé nebo investiční účely.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
S financováním vám pomůžeme.

Parametry domu

Cena
10 121 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Velké Žernoseky
ID
110
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
235 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
4761 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Asistentka Denisa

Asistentka Denisa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Žernosekách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu