Prodej rodinného domu, Klášter Hradiště nad Jizerou, 376 m2

Klášter Hradiště nad Jizerou

6 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 501 Kč /za měsíc

(Kupní cena je kompletní, vč. veškerého realitního i právního servisu - K JEDNÁNÍ!)

Prémioví partneři v Klášteře Hradišti nad Jizerou

Informace k domu

Pokud hledáte své místo na Zemi a nemáte touhu bydlet v mraveništi města, ale přesto v blízkém dosahu veškeré občanské vybavenosti, v klídku zeleně a venkovského slunce a vzduchu, máte nyní příležitost. Nabízím Vám rodinný dům, nebo také malý statek s 3693 m2 přidružených pozemků.
Hlavní budova, sloužící k trvalému bydlení, či k rekreačním aktivitám, je ve špatném stavu a je postavena na ploše 184 m2, vedlejší stavby 105 m2 a 60 m2, kdy celková stavební plocha činí 716 m2 + slunné přidružené pozemky, z toho 1442 m2 zelené travnaté plochy, kterou lze dělit a změnit způsob užívání a 978 m2 plocha venkovská (BV), určená k bydlení v rodinných, či rekreačních domech, získáte tak 3 stavební pozemky.
K objektu vede poměrně široká příjezdová cesta, která také spadá do osobního vlastnictví téhož majitele, tudíž bydlení není v sousedství komunikace.
Hlavní budova je určena k rozsáhlé totální rekonstrukci, popř. k demolici, jelikož stavba nemá kvalitní hydroizolaci, vládne zde vlhkost zdiva a nejvíce zřejmě oceníte vedlejší hospodářskou stavbu, stodolu, která má osobitý styl, novou střešní konstrukci a své kouzlo a kterou lze při zapojení fantazie, přestavět na hlavní stavbu k trvalému, či rekreačnímu bydlení. V půdním prostoru objektu k bydlení objevíte další dvě obytné místnosti. Provizorní sociální zařízení, sprchový kout, suché WC. Zdivo smíšené + pískovec.
Do objektu je přivedena pitní voda z veřejného vodovodního řadu a v případě potřeby je zde možnost zřídit kopanou studnu, či hlubinný vrt. Kanalizace není, ale s výstavbou je počítáno v novém územním plánu. Vytápění kamny Petry na tuhá paliva v centrální místnosti domu, komín není vložkovaný. Dalším objektem je špýchar, který je určený k demolici. Celý soubor budov je cca 200 let starý, ale je postavený na přívětivém místě, kde pocítíte krásnou energii a nerušené soukromí.
Část pozemku, sousední louku, je reálné zahrnout do pozemku stavebního, jelikož s sousedství probíhá výstavba novostaveb, ale výhoda je, že stavby nejsou v zorném pohledu majitele. Tato louka a sousední pozemek Vám uhradí finanční náklad z koupi této nemovitosti jako celku, pokud ji dále finančně zúročíte..
Energeticky spadá stavba k bydlení do skupiny G. Vydejte se na výlet, zvu Vás na prohlídku, ráda Vás potkám. V případě zájmu pro vás rádi zajistíme také financování, kontaktujte prosím makléře.

Parametry domu

Cena
6 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena je kompletní, vč. veškerého realitního i právního servisu - K JEDNÁNÍ!
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Klášter Hradiště nad Jizerou
ID
00182
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
305 m2
Podlahová plocha
376 m2
Plocha nemovitosti
3693 m2
Plocha zahrady
2977 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Topné těleso
Kamna
Zdroj topení
Kamna
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Helena Záveská

Helena Záveská

Na Radouči 1243, Mladá Boleslav II

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Helena Záveská

Helena Záveská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Klášteře Hradišti nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu