Prodej ubytování, Ronov nad Doubravou - Mladotice, 1288 m2

Ronov nad Doubravou, Mladotice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ronově nad Doubravou

Informace k nemovitosti

Objevte všechna zákoutí rozsáhlé usedlosti bývalého vodního mlýna, ve kterém se dokonale snoubí zámecké prostředí s mlýnskými prvky a přírodou!

+ 1 288 m2 zastavěná plochy
+ 8 102 m2 pozemek
+ zámecký sál se stropními malbami
+ mlýnice z konce 19. století
+ 4 sály pro společenské akce
+ 2 jezírka
+ 3 terasy s krásným výhledem
+ wellness s bazénem a saunou
+ přírodní amfiteátr
+ restaurace
+ 120+ míst k posezení
+ 2 koncertní pódia
+ 4 budovy

Jediný svého druhu. Přesně takový je Mladotický mlýn, který nabízí nespočet možností pro vaše podnikání. Od luxusního resortu po kulturní centrum. Rozhodnutí je jen na vás.

Nemovitost leží na pozemku o výměře 8 102 m2 se zastavěnou plochou 1 288 m2. Ta spočívá ve 4 budovách. Dominantní dobové mlýnici z konce 19. století, hlavní budovy, vedlejší budovy a z restaurace.

Uchvacující prostředí
Areálu vyniká především vysoká budova bývalé mlýnice. Ta je 4patrová a po vstupu do ní na vás dýchne atmosféra starých časů. Hlavní budova přináší zámecké prostředí, které je tvořeno především sálem se stropními malbami a výrazným schodištěm s ozdobnými sloupy. Příjemný dojem celého areálu dotváří všeobjímající příroda. Výhled do ní si můžete vychutnat ze 3 velkých teras. Dokonalost podtrhují a místo pro relax poskytnou 2 jezírka.

Nespočet možností pro vaše podnikání
Mladotický mlýn nabízí apartmány a další rozlehlé prostory pro ubytování. Překypuje také širokým zázemím pro konferenční místnosti či sály pro nejrůznější společenské akce. Od svateb po teambuildingy nebo konference. Praktická je také samostatná budova restaurace. Nadstandardním bonusem jsou pak vybudované zázemí pro wellness s bazénem a saunou, 2 koncertní pódia a přírodní amfiteátr.

Okamžitě k využití
Areál je možno využívat v omezených možnostech, zato okamžitě. Největší potenciál ale získáte po dokončení ubytovacích prostor a po opravách původní mlýnice, která čeká na novou střechu. Nemovitost je tak aktuálně k rekonstrukci. Ve 3 ze 4 objektů je již započatá a práci budou vyžadovat primárně interiéry a jejich zařízení.

Lokalita, která má co nabídnout
Mladotický mlýn leží jen hodinu a půl od Prahy, 50 minut od Hradce Králové a hodinu a třičtvrtě od Brna. Jeho okolí nabízí nádherné přírodní scenérie a nedotčenou přírodu Chittusiho údolí. V něm najdete chráněné druhy rostlin i živočichů a průzračně čistou řeku Doubravu, v jejíž bezprostřední blízkosti je také malebné chráněné území Přírodní park Doubrava. Okolí protínají cyklostezky a naučná stezka Krajem Železných hor.

Pokud vás tato unikátní nemovitost zaujala, zvu vás na prohlídku! Přijďte si prohlédnout toto místo na vlastní oči a objevit její genius loci. Neváhejte mě kontaktovat ani v případě dodatečných dotazů nebo žádosti o poskytnutí detailních specifikací.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Ronov nad Doubravou, Mladotice
ID
01133
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1288 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
1288 m2
Plocha nemovitosti
8102 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Viktor Raška

Viktor Raška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Ronově nad Doubravou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu