Prodej rodinného domu, Životice u Nového Jičína, 106 m2

Životice u Nového Jičína

2 590 000 Kč HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Životicích u Nového Jičína

Informace k domu

Prodej, rodinný dům 3+1, Životice u Nového Jičína

Představuji vám novinku v mé nabídce, kterou je rodinný dům v klidné části obce Životice u Nového Jičína. Dům o dispozici 3 + 1 s garáží je v původním stavu a určen k rekonstrukci.

Připojen je na elektřinu, plyn, vodovod a kanalizaci. Před cca 10 lety proběhla v domě výměna oken za plastová.

Na zahradě o rozloze přes 200 m² najdete kopanou studnu, 2 menší zděné skladovací prostory a pergolu s posezením.

K domu náleží sklepní prostor o velikosti téměř 50 m², rozdělený na tři menší sklady, a také klasický půdní prostor, kde se ukrývá samostatný pokoj.

V přízemí domu se nachází předsíň s chodbou, odkud projdete do obýváku, který je průchozí do vedlejšího pokoje. Dále se z chodby dostanete do kuchyně propojené s dalším pokojem. Najdete zde také prostornou spíž, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu a průchod přes menší chodbu do garáže a na zahradu.

V těsné blízkosti zahrady s domem se nachází místní hřebčín.

A ještě několik zajímavých informací k obci. Životice najdete v Pobeskydí v Moravskoslezském kraji. Atraktivní region Moravskoslezských Beskyd nabízí nepřeberné množství cyklistických i turistických tras různých obtížností. Obec dále nabízí pestré sportovní vyžití – na fotbalovém i tenisovém hřišti, na několika dětských hřištích ad. Nedaleko Životic také leží známá města Nový Jičín, Štramberk a Kopřivnice.

Velice rád vám tento objekt osobně představím.

Ještě zmíním poslední info – o možnosti financování koupě domu.

Potřebujete s ním pomoci? Pak je vám plně k dispozici naše skvělá hypoteční makléřka, která pracuje v oboru více než 20 let. Vždy vám zařídí to nejvýhodnější financování a podmínky šité na míru.

Parametry domu

Cena
2 590 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Životice u Nového Jičína
ID
1933
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
106 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
160 m2
Plocha nemovitosti
505 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Miško

Michal Miško

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Životicích u Nového Jičína?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu