Prodej rodinného domu, Kamenné Žehrovice, Karlovarská třída, 560 m2

Karlovarská třída, Kamenné Žehrovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(připravujeme)

Prémioví partneři v Kamenných Žehrovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji soubor třech budov určený k bydlení i podníkání s pozemkem o celkové ploše 1057 m2, z toho zastavěná plocha činí přibližně 670 m2 v Kamenných Žehrovicích, Karlovarské třídě. Jedná se o budovu bývalého kina se třemi (čtyřmi) nadzemními podlažími a podkrovím, která nabízí široké možnosti využití, včetně přestavby na moderní bytové jednotky, určena je k celkové rekonstrukci. Na vyžádání máme k dispozici studii přestavby, která vám poskytne konkrétní představu o budoucí podobě prostoru. Celkem lze vybudovat v objektu zhruba 14 – 19 BJ.

Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě – elektřinu, plyn, kanalizaci i obecní vodovod, což zajišťuje plnohodnotnou infrastrukturu pro budoucí úpravy. Krásný výhled směrem na Záplavy dodává této nemovitosti další přidanou hodnotu a umocňuje její atraktivitu pro budoucí rezidenční využití. Prostorný dvůr zajišťuje dostatek parkovacích míst pro potřeby vybudování bytových jednotek.

Díky své rozloze a dispozicím je objekt ideální pro developerský projekt. Lokalita se vyznačuje klidným prostředím s výbornou dostupností k veškeré občanské vybaveností, v bezprostřední blízkosti je škola, obchody a veřejná doprava, dopravní dostupnost je vynikající /dálnice D6 5km/. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
připravujeme
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Karlovarská třída, Kamenné Žehrovice
ID
03191
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
560 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Mayrich, MBA

Ing. Jiří Mayrich, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenných Žehrovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu