Prodej rodinného domu, Liberec - Liberec XXII-Horní Suchá, Svárovská, 450 m2

Svárovská, Liberec XXII-Horní Suchá

16 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 874 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme ke koupi rodinný dům, který prošel dynamickou proměnou. Původním záměrem majitelů bylo vybudovat rodinný pension. K tomuto nakonec nedošlo a byl využíván za účelem bydlení pro vícečlennou rodinu. Dům má impozantní užitnou plochu a v přiložené fotogalerii můžete naleznout půdorysná schémata, díky čemuž může vzniknout za účelem budoucí změny právě bytový dům. Více informaci na vyžádání.

Nabízí se tedy ideálně provést drobné investice za účelem vzniku samostatných bytových jednotek dispozičně od 1+KK až po 5+KK s tím, že v 1. nadzemním podlaží se nachází 2 byty a zázemí pro tento dům (kotelna na pelety s automatickým podavačem) následně v dalších nadzemních podlažích jsou další 4 byty. Většina mezonetových a s ohledem budoucího řešení je vhodné změnit drobně dispozice některých bytů tak, aby prostory byly funkční. Zákresy jsou již prezentovány po dispozičních úpravách.

Díky tomuto záměru se může investice posouvat za účelem nákupu, úpravy a následného rozprodeje jednotlivých bytů za tržní cenu a nebo tyto jednotky dlouhodobě pronajímat se zajímavým měsíčních nájemným mezi 80.000,-Kč až 90.000,-Kč měsíčně.

Součástí prodeje je i pozemek, který je aktuálně využíván jako zahrada. Jenda parcela je možná prodat samostatně jako pozemek pro stavbu rodinného domu, zbylá část by sloužila jako odpočinková zóna pro uživatele bytů (některé i samostatně) a pro parkování.

Tato příležitost se nemusí opakovat. Koupí získáte objekt se zajímavým investičním záměrem a v rámci koupě můžete získat bytové jednotky v přepočtu za 32.000,-Kč/m2 a 1000 m2 pozemku na stavbu rodinného domu za 3.000,-Kč/m2

Pro více informací mě prosím kontaktujte. Rád Vás nemovitostí provedu, tak aby bylo možné zhodnotit tuto investici s nadstandardním výnosem.

Parametry domu

Cena
16 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Svárovská, Liberec XXII-Horní Suchá
ID
63676
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
450 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
252 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední tuhá paliva
Voda
Vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu