Prodej bytu 3+1, Brno - Staré Brno, Trýbova, 73 m2 (ID: 3714282)

Trýbova, Staré Brno

8 270 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 412 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 s balkonem a sklepem na ulici Trýbova v městské části Staré Brno.

Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Nabízí celkovou užitnou plochu 73 m2 včetně jižně orientovaného balkonu z výhledem do zeleně. K bytu náleží sklep 1,5 m2.

Byt je prostorný a promyšleně řešený. Nabízí tři velké pokoje o velikosti 18,6 m2, 16,9 m2 a 22,1 m2, které poskytují dostatek místa pro celou rodinu či jednotlivce, kteří ocení komfort a flexibilitu prostoru. Kuchyně o rozloze 10,2 m2 je prakticky uspořádána a vybavena kuchyňskou linkou včetně trouby, varné desky, odsavače par, pračky a chladničky. Koupelna (2 m2) je vybavena vanou a umyvadlem, samostatná toaleta (0,9 m2) přináší další úroveň komfortu bydlení. V předsíni (5,4 m2) se nachází praktické vestavné skříně, které nabízí množství úložného prostoru. Na podlaze se nachází renovované parkety a dlažba.

Celkové náklady na bydlení 6.800 Kč za měsíc (z toho fond oprav 2.021,- Kč) + elektřina

Velkou výhodou této nabídky je garáž 18 m2 (již zahrnuta v ceně), která je od domu vzdálena jen 200 m a nabízí pohodlné parkování. Garáž má dvoukřídlá plechová vrata a je bez připojení elektřiny.

Lokalita bytu v Starém Brně je ideální pro ty, kteří chtějí bydlet v těsné blízkosti centra, a přitom si užívat klidu a pohody. V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, od restaurací, škol, služeb až po potraviny. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna blízkou zastávkou MHD a napojením na hlavní dopravní tepny.

Tento byt představuje skvělou investici do vašeho pohodlného bydlení či pronájmu.

Při koupi bytu na investici vám naše společnost může nabídnout následující služby: zajištění vhodného nájemníka, jednorázový či pravidelný úklid bytu naší úklidovou firmou Bravis Cleaning, malování, případné vyklízení bytu či stěhování.
Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a daňový servis (znalecké posudky, PENB) je u nás samozřejmostí.
Pro další informace, fotografie a prohlídku kontaktujte níže uvedeného makléře

Parametry bytu

Cena
8 270 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Trýbova, Staré Brno
ID
04585
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
73 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
155 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BRAVIS REALITY

BRAVIS REALITY

Vídeňská 1021/6, Brno, Štýřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Fialová

Lenka Fialová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu