Prodej rodinného domu, Rostoklaty - Nová Ves II, 94 m2

Rostoklaty, Nová Ves II

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(cena je včetně veškerého vybavení)

Prémioví partneři v Rostoklatech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji exkluzivní luxusní nemovitost v obci Rostoklaty, části obce Nová Ves II, okres Kolín. Tato novostavba rodinného domu z roku 2022 nabízí zážitek z bydlení v prostředí plném elegance a komfortu. Dům je řadový, zděný a patrový. S celkovou užitnou plochou 94m² a dispozicí 3 kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.
V přízemí domu je situována vstupní chodba, technická místnost, toaleta, šatna a prostorná kuchyně spojená s obývacím pokojem. V patře se nachází chodba, ze které se vstupuje do ložnice s šatnou a dětského pokoje, prostorné koupelny s rohovou vanou, bidetem a toaletou. Zdobné schodiště spojuje obě patra. Pohodlná terasa na předzahrádce poskytuje relaxační prostor pro odpočinek v klidném prostředí. Na zahrádce nechybí ani menší zahradní domek na uskladnění kol a sekačky.
V kupní ceně je zahrnuto i veškeré vybavení domu, včetně nábytku a krásné kuchyňské linky jejíž součástí jsou vestavěné spotřebiče.
Dům je zděný, fasáda je zateplena 10 cm polystyrenu, vytápění je elektrickým kotlem - podlahové topení, nechybí ani příprava na tepel. čerpadlo. V oknech jsou sítě proti hmyzu a venkovní rolety. Střecha je pokryta taškami zn. Bramac. Interiér je promyšlený do nejmenších detailů s důrazem na kvalitu a design.
Tento rodinný dům se nachází v klidné lokalitě s vynikající dostupností veškeré občanské vybavenosti. Dostupná doprava vlakem a autobusem zajišťuje snadnou komunikaci se sousedními obcemi a městy. Dvě parkovací místa před domem zaručují pohodlné parkování pro obyvatele i hosty.
Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, včetně kanalizace, plynovodu a internetu.
Tato luxusní nemovitost splňuje veškeré nároky na moderní a pohodlné bydlení pro ty, kteří hledají klid a soukromí v klidnější obci.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně veškerého vybavení
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Rostoklaty, Nová Ves II
ID
13798
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
94 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
60 m2
Plocha nemovitosti
60 m2
Plocha zahrady
23 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Autobus
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Adéla Dvořáková

Adéla Dvořáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rostoklatech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu