Prodej rodinného domu, Dolní Roveň, 280 m2

Dolní Roveň

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Dolní Rovni

Informace k domu

Hledáte investiční příležitost nebo projekt, který můžete dokončit podle vlastních představ? Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Dolní Roveň, který se nachází v rušnější části přímo u vlakového nádraží. Ideální lokalita nejen pro bydlení, ale i pro případné podnikání.

Nemovitost obsahuje čtyři bytové jednotky. Ve spodním patře najdete dva byty 2+1, které jsou sice vybaveny bojlerem a kuchyňskou linkou, avšak vyžadují rekonstrukci. I když je zde možné bydlet, současné podmínky nejsou optimální a je třeba počítat s investicí do modernizace.

V horním patře se nachází jeden byt 2+1 a jeden 1+1. Tyto byty jsou v počáteční fázi rekonstrukce, ale ještě nebyly dokončeny. Zatím zde nejsou instalovány bojlery ani kuchyňské linky, což umožňuje budoucímu majiteli přizpůsobit si prostory dle svých potřeb a představ.

Dům je napojen na všechny potřebné inženýrské sítě elektřinu, plyn, veřejný vodovod a kanalizaci. Rekonstrukcí již prošla okna, vstupní dveře a střecha, což poskytuje základ pro další renovaci.

Tento dům je skvělou příležitostí pro ty, kdo hledají nemovitost s potenciálem pro přestavbu a zhodnocení. Ať už plánujete rekonstrukci, možnosti jsou zde neomezené.

Zaujal vás tento projekt? Kontaktujte nás pro více informací!

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Dolní Roveň
ID
23216
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
280 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
178 m2
Podlahová plocha
280 m2
Plocha nemovitosti
960 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Lokální plynové
Voda
Vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Parák

Jiří Parák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Rovni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu