Prodej rodinného domu, Starý Jičín - Petřkovice, 267 m2

Starý Jičín, Petřkovice

15 590 000 Kč HYPOTÉKA od 74 297 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Starém Jičíně

Informace k domu

Prodej rodinného domu 267 m², pozemek 3945 m² Ostrava, Na Landeku

MZRK s.r.o. nabízí na prodej prostorný rodinný dům 4+1 v Ostravě – Petřkovicích.
Jedná se o velmi hezký, samostatné stojící patrový, rodinný dům, který nabízí spousty možností a komfortu. Dům s podlahovou plochou 267 m², celkovou plochou pozemku 3 945 m² a dispozicí 4+1 nabízí velmi prostorné a samostatné parkování přímo na pozemku, dále pak zahradu s ovocným sadem, který je mimo jiné i stavební plochou pro případné rozdělení, či odprodání. V zadní části, se nachází i krytý bazén s relaxační zónou, designovou skalkou, zázemím a posezením pod pergolou.
Přízemí domu, je řešeno vstupní halou, která vede do koupelny s WC a sprchou, následně pak je zde i vstup do garáže. Z chodby se dostaneme do předsíně, která vede do prostorného obývacího pokoje s krbem, dále pak do kuchyně a následně na terasu. Schodiště vede do patra, kde se nachází jeden velmi velký a prostorný pokoj se vstupem na terasu s hezkým výhledem do zahrady, dále pak další dva samostatné pokoje a koupelna se zapuštěnou vanou, sprchovým koutem a WC. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem značky Viessmann.
Dům je cca 20 let starý, čili jsou zde vidět za tu dobu známky opotřebení, ale bylo o něj velmi hezky postaráno a celkově je ve velmi hezkém stavu. Veškeré přesnější informace, sdělím případným zájemcům po telefonické, či emailové komunikaci, nebo osobně při prohlídce nemovitosti. K dispozici mám i výkresy a půdorysy s mírami pokojů atd.
Tato nemovitost celkově nabízí velmi nadstandartní bydlení s oázou klidu, avšak v bezprostřední blízkosti města.

Parametry domu

Cena
15 590 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
26. 10. 2024
Adresa
Starý Jičín, Petřkovice
ID
044
Plocha užitná
267 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
3945 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MZRK s.r.o.

Kozlovská 1334/3, Přerov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

MZRK s.r.o.

MZRK s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Starém Jičíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu