Prodej rodinného domu, Smiřice, Kpt. Jaroše, 135 m2 (ID: 3714584)

Kpt. Jaroše, Smiřice, okres Hradec Králové

4 690 000 Kč HYPOTÉKA od 22 351 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Smiřicích

Informace k domu

Dům 135 m² se zahradou 1042 m², Nová střecha, zateplení, fasáda, okna, původní interiér

Vítejte u inzerátu na rodinný dům, který čeká na ty z vás, kteří si ho rádi vevnitř zrekonstruují podle vlastních představ. Interiér je v původním stavu, což vám dává příležitost přizpůsobit si ho opravdu do detailu podle svého. Na druhou stranu už nemusíte řešit zateplení domu, novou fasádu, okapy, okna ani střechu a její zateplení – to všechno je totiž už hotové.

Dům má 135 m² podlahové plochy a je aktuálně řešený jako 4+kk. Na fotkách také uvidíte dvě menší místnosti pod střechou, které můžete využít podle potřeby, ale nepočítají se do celkové dispozice. K tomu je tu ještě prostorná půda, na kterou vedou dřevěné schody. Pozemek kolem domu o velikosti 1042 m² nabízí spoustu možností, jak ho využít – na zahradě je pergola a voda na zalévání květin.

No fotkách můžete vidět ze zahrady velké okno/dveře - vstup na pochozí střechu ploché přistavěné části.

Dům je napojen na obecní vodu, kanalizaci a vytápí se plynem. Na fotkách si všimnete zmíněné přístavby, která zahrnuje vstupní chodbu, jednu místnost a velkou garáž o ploše 20,5 m². Garáž pojme auto a zároveň poskytuje dostatek místa na regály a úložné prostory pro věci, které nechcete mít v domě.

Dům má celkem tři komíny, z nichž nejzajímavější je ten v obývacím pokoji. Při rekonstrukci zde můžete vybudovat krb nebo umístit kamna. Příčku, kterou vidíte mezi kuchyní a pokojen vedle můžete odstranit a může vzniknout opravdu velkorysý prostor.

Dům se nachází v klidné ulici Kpt. Jaroše. Dvě zatáčky a jste u řeky a cyklostezky, kde najdete oblíbený podnik Cyklooáza, který je ideální pro letní relax s dobrým pivem a pohodovou atmosférou. V obci najdete vše potřebné – školu, školku, vlakovou zastávku, veterinu, lékaře, STK a benzinku EuroOil.

Když se vydáte podél řeky a přejdete most směrem na Čibuz, objevíte skvělé místo na letní koupání a trávení volného času v přírodě – doslova ráj pro milovníky přírody a outdooru. Místo najdete pod jménem Biocentrum Obora, rozhodně se podívejte. Ať už jste to vy, nebo vaše rodina, nudit se tady rozhodně nebudete.

Detaily a vzdálenost od přírody a stezky jsem zachytil v krátkém videu.

Ve fotkách najdete pro přehled půdorys. Poznámka: Energetický štítek (PENB) bude dokončen při prodeji, prozatím uvádíme třídu G.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, ozvěte se mi a rád vám ji ukážu. Těším se na vás na prohlídce!

Parametry domu

Cena
4 690 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
26. 10. 2024
Adresa
Kpt. Jaroše, Smiřice, okres Hradec Králové
ID
005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
135 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Oleh Telička

Oleh Telička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Smiřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu