Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, 150 m2 (ID: 3714608)

Frýdek-Místek

8 600 000 Kč HYPOTÉKA od 40 985 Kč /za měsíc

(včetně provize a advokátní úschovy)

Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k domu

Prodej rohového rodinného domu 4+kk+garáž v Místku, okr. Frýdek-Místek

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi rohový rodinný dům ve Frýdku-Místku, v části Místek. Dům č.06 je již vystavěn na rovinatém pozemku situovaném mezi ulicemi Emy Destinové a Nad Cihelnou. Dům má dvě nadzemní podlaží, každé o podlahové ploše 64,5 m², garáž o výměře 20,5 m², terasu ( 24 m² ), zpevněné plochy a zahradu. V přízemí se nachází velký obývací pokoj společně s kuchyňským koutem, šatna a technická místnost s wc, v patře pak 3 prostorné pokoje a velká koupelna. Dominantou obývacího pokoje je hliníkový HS portál se vstupem na terasu. Celková plocha parcely je 490 m², pozemek bude ze tří stran oplocený. Dům je napojen na veškeré dostupné inž. sítě, tj. voda-elektřina-kanalizace, do domu již je přiveden optický kabel k internetu, nově vybudovaná asfaltová příjezdová cesta. Vytápění je podlahové, zdrojem tepla je tepelné čerpadlo LG, součástí dokončovacích prací byla montáž venkovních žaluzií v každém okně, příprava na fotovoltaiku, sekční garážová vrata, 24 cm zateplení, fasáda, terénní úpravy atd. Při předání domu bude interiér vymalován na bílo, dokončení interiéru bude již na novém majiteli, stavitel je ochoten s dokončením pomoci. Domy, které již mají dokončené interiéry je možné navštívit při prohlídce této nemovitosti.
Náš hypoteční specialista zajistí výhodné financování kupní ceny. Podrobnější informace při prohlídce s makléřem. Fotografie exteriéru aktualizovány k datu 25.07.2024.

Parametry domu

Cena
8 600 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a advokátní úschovy
Aktualizováno
25. 10. 2024
Adresa
Frýdek-Místek
ID
344-NP00163
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Plocha nemovitosti
490 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Rostislav Schramek

Ing. Rostislav Schramek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu