Prodej rodinného domu, Srch, Lesní, 100 m2

Lesní, Srch, okres pardubice

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Srchu

Informace k domu

Představujeme vám exkluzivní nabídku prodeje rodinného domu, situovaného v malebné obci Srch, na adrese Lesní 107. Tento objekt se nachází v Pardubickém kraji a disponuje pozemkem o rozloze 1000 m² s převažujícím stavebním pozemkem.

Dům je postavený na pozemku číslo st. 118. Avšak, je třeba si uvědomit, že stav nemovitosti je hodnocen jako “pro demolici”, což může představovat jedinečnou příležitost pro zájemce o stavbu vlastního domova na tomto atraktivním místě.

Pro nové majitele může být zajímavou informací, že financování nákupu přes hypotéku je možné a celková kupní cena domu je stanovena na 4,500,000 CZK.

Nemovitost leží v klidné části, s vynikající dostupností důležitých dopravních tepen včetně dálnice, městské a příměstské dopravy.

Tento prodej je zprostředkováván registrovanými realitním makléřem, čímž je zajištěna profesionální úroveň služeb a poradenství během celého procesu koupě.

Pokud hledáte místo, kde si můžete vybudovat svůj vysněný domov na krásném a klidném místě, pak je tato nemovitost v Srchu tou pravou volbou pro vás.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 10. 2024
Adresa
Lesní, Srch, okres pardubice
ID
921064
Stavba
Smíšená
Stav objektu
K demolici
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
102 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední tuhá paliva
Doprava
Dálnice, MHD, Autobus
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Tichý

Petr Tichý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Srchu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu