Prodej bytu 2+kk, Beroun, Na Máchovně, 50 m2

Na Máchovně, Beroun, okres beroun

6 012 070 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 652 Kč /za měsíc

(+ parkovací stání)

Prémioví partneři v Berouně

Informace k bytu

Klidné bydlení v zeleni na dosah Prahy!

Zahajujeme prodej bytů v parkové čtvrti MOSAIQ Beroun. Velkoryse koncipovaný soubor bytových domů umístěných v zeleni nabídne široké rozpětí bytů od 1+kk po 5+kk s terasami, balkony či předzahrádkami.
Novou obytnou čtvrť ohraničují ulice Na Máchovně a Na Morákově, domy vyrůstají v mírném svahu, který se zdvihá k vrcholu Děd. Ústřední budovou je dům s věží, na který navazuje sestava příjemných čtyřpatrových domů v zeleni.

Jednotka 2+kk o podlahové ploše 52 m2 + lodžie 4 m2 se nachází ve 3.podlaží budovy B. Západně orientovaný byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, lodžie, koupelny a předsíně. Standardní vybavení bytů zahrnuje plovoucí podlahy, interiérové dveře s výškou 210 cm, moderní vybavení koupelen, okna s barevným rámem a izolačním trojsklem, přípravu na vnější žaluzie. V bytech budou moderní datové rozvody formou strukturované kabeláže a přípojka STA. V projektu bude využita smart technologie pro vytápění, která pracuje se dvěma tepelnými zdroji – tepelnými čerpadly a zemním plynem. Dostatečná kapacita parkovacích míst převážně v podzemních garážích, ale i venku.
Užijte si bydlení v blízkosti hlavního města s kompletním zázemím města Beroun a Křivoklátskem za humny. Obytný soubor MOSAIQ Beroun navazuje na stávající obytnou čtvrť jejíž součástí jsou i sportovní centra Eden, koupaliště Laguna a také tréninkové centrum fotbalové mládeže. V těsné blízkosti naleznete obchody, školy a školky. Beroun je skvělá lokalita v blízkosti hlavního města s přímým dopravním spojením do centra Prahy. Díky nedaleké dálnici jste na hranici metropole za méně než čtvrt hodiny.

Prodej zahájen! Kontaktujte nás pro více informací a vybírejte z nabídky bytů.

Parametry bytu

Cena
6 012 070 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ parkovací stání
Aktualizováno
25. 10. 2024
Adresa
Na Máchovně, Beroun, okres beroun
ID
913225
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
52 m2
Patro
3.
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Plocha nemovitosti
1 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Monika Lištvanová

Monika Lištvanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu