Pronájem bytu 3+1, Hrabůvka, 63 m2

Hrabůvka

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Měsíční nájemné činí 13 000 Kč + 2 075 Kč zálohy za služby. Elektřinu a plyn si podnájemce hradí sám. Jistota (vratná kauce) 25 000 Kč)

Prémioví partneři v Hrabůvce

Informace k bytu

Podnájem, byt 3+1, Ostrava-Hrabůvka, ul. Provaznická

Nabízíme k podnájmu byt 3+1 o výměře 63 m² ve čtvrtém nadzemním podlaží čtyřpatrového bytového domu po kompletní revitalizaci na ulici Provaznická v Ostravě-Hrabůvce.
Kuchyň je vybavená plynovým sporákem s elektrickou troubou a zděnou spižírnou pro uložení potravin. Určitě oceníte i zastřešený balkón s výhledem do zeleně a prostornou koupelnu, kde můžete umístit pračku se sušičkou.
V okolí domu najdete veškerou občanskou vybavenost. Přes cestu se nachází střední průmyslová škola a základní škola, tramvajové i autobusové zastávky na ulici Dr. Martínka nebo Horní, poliklinika s lékárnou, OC Špalíček, restaurace, kavárny a mnoho dalšího.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.
A kolik to bude stát?
Nájem včetně služeb: 15 075,- Kč + elektřina a plyn
Vratná kauce: 25 000,- Kč
Provize 15 000,- Kč

Chcete bydlet v tomto bytě? Zavolejte a domluvte si prohlídku s makléřem.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Měsíční nájemné činí 13 000 Kč + 2 075 Kč zálohy za služby. Elektřinu a plyn si podnájemce hradí sám. Jistota (vratná kauce) 25 000 Kč
Aktualizováno
25. 10. 2024
Adresa
Hrabůvka
ID
1359
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
63 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Patrik Bujok

Patrik Bujok

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Hrabůvce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu