Prodej rodinného domu, Radomyšl, Na Rybníčku, 134 m2

Na Rybníčku, Radomyšl

2 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize RK a právního servisu. Více informací Vám poskytne makléř Tomáš Pelda.)

Prémioví partneři v Radomyšli

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej útulného rodinného domu (chalupy) o dispozici 2+1 s uzavřeným dvorkem s terasou, malou půdní vestavbou, garáží, dílnou a skladovacími prostory v městysu Radomyšl, ul. Na Rybníčku č.p. 14, okr. Strakonice.

Podrobné rozkreslení dispozice naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi.

Objekt je připojen na vlastní studnu s úpravnou vody! Dům má kombinované vytápění: 1) elektrokotel; 2) kamna na tuhá paliva v obývacích místnostech. RD je připojen na plynovou přípojku, plyn slouží k vaření. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Kanalizace je řešena jímkou. K dispozici máme souhlas o napojení na veřejný vodovod a obecní kanalizaci.

Hlavní obytná část má obdélníkový tvar a je vystavěna ze smíšeného zdiva. V domě jsou nová plastová okna a vchodové dveře. Nad obytnou částí se nachází útulné obytné podkroví pro letní dny.

Na uzavřeném dvoře rodinného domu nalezneme terasu se zahradním krbem pro příjemné posezení, ideální k relaxaci. U domu se nachází klidný park s vzrostlými stromy.

V městysu Radomyšl se nachází veškerá občanská vybavenost (mateřská i základní škola, obchod, lékař, autobusové i vlakové spojení apod.). Dojezdová vzdálenost do města Strakonice je 10 minut automobilem.

Doporučuji osobní prohlídku, chalupa je vhodná k rekreaci nebo ke skromnému bydlení s kutilskými možnostmi.

Více informací Vám poskytne realitní makléř Tomáš Pelda z realitní kanceláře A TEMPO fungující pod ochrannou známkou dumrealit.cz. Ev. číslo: 649018.

Parametry domu

Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize RK a právního servisu. Více informací Vám poskytne makléř Tomáš Pelda.
Aktualizováno
25. 10. 2024
Adresa
Na Rybníčku, Radomyšl
ID
649632
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
134 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
181 m2
Podlahová plocha
134 m2
Plocha nemovitosti
311 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Jiné
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Pelda

Tomáš Pelda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Radomyšli?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu