Prodej rodinného domu, Protivín, Žižkova, 278 m2

Žižkova, Protivín

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Protivíně

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji dům, který vás dostane. Dům s bazénem a kinem? Ano, v Protivíně je možné všechno.
Nachází se v Žižkově ulici v Protivíně (město je mnohem přívětivější, než název napovídá), kousek od centra města, a přesto blízko přírody. Dům prošel rekonstrukcí, takže moderní bydlení je zaručeno. A co víc? Je ideální pro početnou rodinu, dvougenerační bydlení nebo pokud si chcete zkombinovat domov s podnikáním. Možnosti jsou nekonečné!

Co vás čeká uvnitř?
Hned po vstupu do domu vás okouzlí vzdušnost a kreativita interiéru. V přízemí na vás čeká relaxační hala (současní majitelé z ní udělali knihovnu s krbovými kamny –- ideální místo pro útěk před každodenními starostmi). Je tu také místnost se šatnou, která momentálně slouží jako domácí kino – ano, vlastní kino! A technika v domě zůstane, takže si můžete pustit film i bez vybalování krabic. Z místnosti je přímý vstup na terasu a zahradu s bazénem, který už sice nějakou dobu neviděl plavky, ale i tak je to luxusní prvek na zahradní párty.

A co dál?
Dřevěným schodištěm se dostanete do 2. patra, kde najdete moderní kuchyň ve stylu Provence s ostrůvkem, velkým jídelním stolem a praktickou kuchyňskou linkou s dostatkem jak pracovního, tak úložného prostoru. Je to místo, kde bude celá rodina pohromadě, ale každý bude mít dost místa pro svoje aktivity. Na kuchyň navazuje obývací pokoj s výhledem do zahrady – ideální prostor pro lenošení.

Pokojů na rozdávání!
V patře najdete tři další pokoje, včetně pracovny a průchozího dětského pokoje do ložnice se šatnou. Koupelna s vanou? Samozřejmě. A toaleta je zvlášť, protože někdy prostě potřebujete svůj klid.

A tím to nekončí...
I když jde o řadovou zástavbu, máte zde absolutní soukromí. Zahrada je zatravněná, osázená keři, a kromě zastřešeného bazénu a vlastní studny se můžete těšit na garáž, průjezd, prostornou prádelnu a spoustu skladového prostoru. Parkovat můžete pohodlně i před domem.

A co topení?
Plynový kotel a krbová kamna – zima nebude!

Spojení se světem?
Kromě toho, že jste v Protivíne do 15 min. z Písku a do půl hodiny z Českých Budějovic autem je necelých pět minut pěší chůze od domu vlaková zastávka. Protivín leží na tratích Plzeň – České Budějovice a Zdice–Protivín.

Bonus?
Milý a lidský přístup, který dneska jen tak někde nenajdete. Součástí nabídky jsou 2D a 3D půdorysy s výměrami místností a videoprohlídka. A pokud vám nějaký realitní server video nezobrazí, rádi vám ho pošleme na vyžádání.
Co říkáte? Bude tento dům v Protivíně vaším novým domovem?

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 10. 2024
Adresa
Žižkova, Protivín
ID
J10454
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
278 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
180 m2
Podlahová plocha
278 m2
Plocha nemovitosti
928 m2
Plocha zahrady
748 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
130 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Topné těleso
Radiátory, Krbová kamna
Zdroj topení
Krbová kamna
Zdroj teplé vody
Plynový kotel
Garáž
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Protivíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu