Pronájem kanceláře, Brno - Přízřenice, Vídeňská, 54 m2

Vídeňská, Brno, Přízřenice

183 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+DPH + poplatky za služby+ depozit + provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Pronájem klimatizovaných kanceláří a skladových prostor - Vídeňská, Brno - Přízřenice

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu tři klimatizované kanceláře o velikosti 18 m2, které jsou součástí moderní dvoupodlažní budovy na ulici Vídeňská v Brně - Přízřenice. Kanceláře jsou ideální pro firmy, které hledají komfortní pracovní prostředí s výbornou dostupností do centra města i k hlavním dopravním uzlům. Součástí budovy je také recepce s nepřetržitým provozem (7/24), společná kuchyňka a sociální zařízení na každém patře.

Pro nájemce je k dispozici i možnost pronájmu skladových prostor o různých velikostech: 18 m2, 20 m2, 27 m2 a 37 m2, což je ideální pro firmy, které potřebují kombinaci kancelářského a skladového zázemí na jednom místě. Sklady jsou umístěny přímo v objektu, což umožňuje snadnou logistiku a pohodlný přístup. Cena nájmu za sklady činí 100 Kč/m2/měsíc + DPH, k tomu se připočítávají poplatky za služby.

Bezpečnost celého areálu je zajištěna moderním zabezpečovacím systémem a vstup do objektu je umožněn na čipové karty. Pro nájemce jsou k dispozici dostatečné parkovací plochy uvnitř areálu, přičemž podmínky parkování lze dohodnout individuálně. Cena za pronájem jednoho parkovacího stání činí 1 000 Kč/měsíc + DPH.Budova nabízí také možnost využití společné zasedací místnosti s kapacitou až 30 míst, která je vhodná pro firemní schůzky a prezentace.

Jednou z velkých výhod je strategická poloha nemovitosti, která poskytuje výbornou dostupnost. Tramvajová zastávka Modřice Cihelna je vzdálena pouhé 2 minuty chůze, přičemž cesta do centra Brna trvá pouze 12 minut. V blízkosti se nachází obchodní centrum Futurum, což ocení jak zaměstnanci, tak obchodní partneři.

Prostory jsou volné ihned k pronájmu. Nájemci mohou rovněž využít službu pravidelného úklidu prostřednictvím naší úklidové firmy. V případě zájmu nabízíme i možnost video-prohlídky nemovitosti v přímém přenosu, bez nutnosti osobního kontaktu.

Podrobné informace o dispozicích prostor, cenách a možnostech pronájmu Vám rádi poskytneme na telefonu nebo osobně v naší realitní kanceláři. Vzhledem k legislativnímu požadavku je nemovitost dočasně zařazena do energetické třídy "G", což ovšem neznamená, že do této kategorie reálně spadá.

Neváhejte nás kontaktovat a zajistěte si moderní pracovní a skladové prostory na výborné adrese s perfektní dostupností!

Parametry nemovitosti

Cena
183 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+DPH + poplatky za služby+ depozit + provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Vídeňská, Brno, Přízřenice
ID
03581
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2200 m2
Plocha nebytových prostor
18 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BRAVIS REALITY

BRAVIS REALITY

Vídeňská 1021/6, Brno, Štýřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin Asistent

Martin Asistent

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu