Prodej rodinného domu, Koryčany, Nádražní, 123 m2 (ID: 3590508)

Nádražní, Koryčany

1 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 102 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Koryčanech

Informace k domu

Nabízíme prodej rodinného domu v Koryčanech, okres Kroměříž. Jedná se o řadový dům se zastavěnou plochou domu 123 m2, zpevněnou plochou dvorku 57 cm, zahradou o výměře 83 m2 a nevyužitou půdou na ulici Nádražní.
Zastavěná plocha zahrnuje stavbu do L, vydlážděný dvorek s venkovním přístřeškem a posezením. Zahrada za domem se záhonky je oplocená. Stavba je napojena na elektřinu, obecní kanalizaci, obecní vodovod a plyn. Topení je zajištěno plynovými kamny, ohřev vody bojlerem.
Obecní vodovod, kanalizace a plyn jsou napojeny z hlavní silnice před domem.
Stavba má vchod orienovaný na západ, zahradu na východ. Ze vstupní chodby je vlevo vchod do dvou pokojů za sebou a prostorné kuchyně, odtud vede chodbička, ze které je přístup do komory a do koupelny s wc, která byla vybudovaná v r. 2021 stejně jako střecha nad zadním křídlem budovy. Z chodby přímo je vstup do dalšího pokoje a vpravo je vchod na dvorek. V koupelně je umístěn plynový kotel, topení pomocí radiátorů, v koupelně s wc a sprchovým koutem je umístěn plynový bojler na ohřev vody. Ze vstupní chodby je vstup do malého sklepa.
V přístřešku za domem je umístěno nářadí, dále je zde barel na dešťovou vodu a schody na střechu. Dům je cihlový se smíšenými stropy. Půdní prostor je nevyužitý. Podlahy jsou z betonu, v předsíni a koupelně je dlažba, v pokojích parkety nebo dřevěné trámy.
Dům bude vyklizen dle dohody je a ihned k prodeji. Celková plocha domu s dvorkem a zahradou je 263 m2. Zahrada je oplocená a před domem je na obecním pozemku parkovací místo pro 1 automobil. Dům je určen k celkové rekonstrukci a modernizaci.
Dům bude vyklizen a bez zápisů věcných břemen do konce srpna 2024.
Město Koryčany má 2730 obyvatel, je vzdálené 55 km východně od Brna, 30 km od Kroměříže. Má vlastní obecní úřad, 6 zastávek autobusu, poštu, je zde zámek, kostel, kulturní dům, základní škola, dům pro seniory, dům s pečovatelskou službou, knihovna.
Cena domu je k jednání. Dům je určen k bydlení i k podnikání s využitím zadního křídla stavby. Vedlejší dům s pozemkem je v majetku státu, který spravuje ÚZSVM.

Parametry domu

Cena
1 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Koryčany
ID
089
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
123 m2
Plocha nemovitosti
263 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Marcela Leblochová

Marcela Leblochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Koryčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu