Prodej rodinného domu, Koryčany, Cihelny, 58 m2 (ID: 3629501)

Cihelny, Koryčany

1 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 340 Kč /za měsíc

(k jednání)

Prémioví partneři v Koryčanech

Informace k domu

Hledáte rodinný dům, který si můžete dokončit podle vlastních představ?

V obci Koryčany na ulici Cihelny 10 nabízíme na prodej dům o dispozici 2+1 s možností zbudování obytného podkroví. Tato nemovitost je ideální jako startovací bydlení pro mladé páry, ale i jako investice na další pronájem.

Dům je ve fázi započaté rekonstrukce: nová voda, odpady, elektřina, zateplené stropy, plastová okna, chybí dokončená koupelna s toaletou, podlahy a fasáda.

Na tuto nemovitost je možné využít nový dotační program ,,Oprav dům po babičce'', kdy lze získat podporu od státu až 1 mil. Kč. Více info. vám rádi poskytneme. V případě zájmu jsme schopni zajistit firmu, která zajistí dokončení rekonstrukce i zmíněnou dotaci.

Dispozice: kuchyně 7,8m2, obývací pokoj 11m2, ložnice 10,5m2. Koupelna 7,8m2, samostatné WC 1,6m2. Vytápění je zajištěno krbovými kamny, lze také plynem.
Vedle domu je situována zděná stavba s půdou, kterou se skládá ze dvou místností vhodných na skladování nebo dílnu. Parkování je možné před domem na veřejném prostranství.

Dům se nachází v klidné boční ulici, cca 10 min. od náměstí, kde je kompletní síť obchodů, autobusová zastávka, pošta atd.
Město Koryčany leží v jihozápadním cípu okresu Kroměříž ve Zlínském kraji 11 km severně od Kyjova. Je zde veškerá občanská vybavenost ( školka, škola, obchody, restaurace koupaliště, autocamping, hipocentrum, sportovní spolky, hasiči atd ). V okolí je možnost turistiky např. hrad Cimburk, Chřiby s dominantou hradu Buchlova, v zimě lze navštívit lyžařské středisko ve Stupavě atd.

Dům je ihned k dispozici. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás!

Parametry domu

Cena
1 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Cihelny, Koryčany
ID
0139
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
38 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
58 m2
Plocha nemovitosti
137 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Mgr. Josef Sojka

Mgr. Josef Sojka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Koryčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu