Prodej rodinného domu, Šestajovice, K Zemance, 178 m2 (ID: 3606407)

K Zemance, Šestajovice

13 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 672 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, právního a hypotečního servisu)

Prémioví partneři v Šestajovicích

Informace k domu

Exkluzivní prodej rodinného domu s bazénem a pozemkem o výměře 760 m2, ul. K Zemance, Šestajovice, okr. Praha-východ.

Dům s dispozicí 5+kk (původně 4+kk) z roku 1999 je situován na konci slepé ulice. V současné době probíhá rekonstrukce, jejíž součástí byly nové dlažby a obklady, podhledy včetně zateplení, nový plynový kotel apod.. Rekonstrukce je před dokončením, zbývá položit podlahy a některé zbývající obklady a dlažby, rovněž tak provést instalaci nové kuchyně (již vyrobená). Dům je připojen na elektřinu, plyn, městskou vodu a městskou kanalizaci, na pozemku je vlastní studna. Umístění nemovitosti v klidné a tiché rezidenční části Šestajovic, vysoká míra bezpečí a a přítomnost veškerých služeb dělají tuto nabídku mimořádně atraktivní.

Šestajovice patří dlouhodobě mezi nejžádanější lokality na východním okraji hlavního města Prahy. Je zde kompletní infrastruktura - ZŠ a mateřská škola, lékaři, veškeré nákupní možnosti. Vynikající spojení do centra Prahy (19 minut vlakem z přilehlých Klánovic), popř. MHD na linku metra"B" Černý Most), bezprostřední napojení na D10, D11 a Pražský okruh.

Pro bližší informace kontaktujte makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, právního a hypotečního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
K Zemance, Šestajovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
178 m2
Plocha nemovitosti
760 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Zdirad Pekárek

Ing. Zdirad Pekárek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šestajovicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu