Prodej rodinného domu, Nový Bor, 153 m2 (ID: 3606822)

Nový Bor

8 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 508 Kč /za měsíc

(vč. provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

K prodeji novostavba rodinného domu s koupacím biotopem na výjimečném místě v klidné rezidenční ulici v Janově u N. Boru.
Jedná se o precizně provedený roubený rodinný dům z dřevěného masivu s ovčí vlnou jako izolantu, který má perfektní tepelně-izolační vlastnosti, přirozeně reguluje vlhkost a vytváří zdravé vnitřní mikroklima. Vnitřní provedení je taktéž převážně ze dřeva vč. izolačních dřevěných oken s 3sklem. Perfektní stav novostavby z roku 2013, pečlivě udržovaná zahrada na prostorném pozemku 1.647 m2, možno bez dalších investic rovnou užívat!
Moderní dispozice 5+1 zahrnuje v přízemí prostorný obývací pokoj, kuchyni, koupelnu s vanou, samostatné WC, chodbu a předsíň. V patře jsou pak z centrální chodby přístupné 4 samostatné pokoje. Prostorná technická místnost v suterénu slouží též jako zahradní sklad, dílna. V případě potřeby je možno zbudovat druhou koupelnu v patře. Důmyslně vyřešeny jsou taktéž úložné prostory, které jsou vestavěné v každém pokoji a dále půdní prostor po celé délce podkroví.
Vytápění tepelným čerpadlem s rozvodem do podlahového topení (přízemí) a radiátorů (podkroví). Alternativně možnost topit krbovými kamny s komfortním sálavým teplem. Roční provozní náklady na energie extrémně nízké cca do 4.000 Kč/měs. vč. elektřiny, vody a vytápění.
Udržovaná vzrostlá zahrada je jako stvořená pro aktivní trávení času i relaxaci. Perfektní koupací jezírko (přírodní biotop) o ploše cca 80 m2 s molem (část brouzdaliště pro nejmenší, koupací část pro plavce hl. 1,7 m). Zahrada v přírodním stylu se zákoutími skýtající uzavřený i volný prostor - klasické ohniště i posezení pod pergolou ke grilování. Pro děti je k dispozici vlastní hřiště na fotbal i volejbal. Na pozemku dále kryté stání pro 1 auto (možnost stání až 3 aut na vlastním pozemku) a 2 nádrže na dešťovou vodu o celk. objemu 13 m3. Praktický samostatný zahradní sklad o zast. ploše cca 30m2. Připojení na veřejný vodovod a kanalizaci, elektro.
Okrajová část Nového Boru mezi VIP turistickou lokalitou Sloupu v Čechách (Skalní hrad 10 minut, lesní divadlo 15 min, koupání v Radvanci na pískové pláži) a Novým Borem. Máchovo jezero 30 minut, Liberec a Děčín 40 minut, Nový Bor centrum 5 minut, Česká Lípa 10 minut, Mladá Boleslav 60 minut. Ideální autobusové spojení s velmi častou frekvencí spojů, denní školní BUS v pracovních dnech.
Bezpečné prostředí, pohodoví sousedé, za domem vzrostlý háj.
Top nabídka - přijďte se sami přesvědčit!

Parametry domu

Cena
8 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK a právního servisu
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Nový Bor
ID
905604
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
153 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
1647 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ondřej Pravdivý REALITY

nám. Krále Jiřího z Poděbrad 626, Řevnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Pravdivý

Ing. Ondřej Pravdivý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Boru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu