Prodej vily, Jindřichovice pod Smrkem, 494 m2 (ID: 3607115)

Jindřichovice pod Smrkem

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jindřichovicích pod Smrkem

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte reprezentativní dům, který má kromě pohodlného bydlení splňovat též společenskou a reprezentační funkci?

Nabízený bývalý mlýn je dvoupatrové venkovské sídlo o dispozici 6+1 a užitnou plochou 494 m2 a poskytuje komfortní celoroční bydlení v 6 pokojích s koupelnami. Dům pochází z roku 1834, původně se jednalo o pohodlné venkovské obydlí mlynáře, které mělo prezentovat jeho význam a bohatství v kraji. Od 90. let minulého století až do současnosti prošla stavba, nyní již bývalého mlýna, rozsáhlou a nadstandardní rekonstrukcí s cílem přizpůsobit ho náročným požadavkům na současné moderní bydlení a současně zachovat jeho charakter reprezentativního sídla. Interiér je velkorysou kombinací dubového dřeva, kovu a kamene. Z dubu jsou oblouková okna s dvojsklem, atypické dveře, schodiště a zábradlí do druhého patra. Zábradlí do prvního patra je ruční zakázkovou prací uměleckého kováře, kámen je na vnějším a vnitřním portálu domu.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, malá hrnčířská dílna a dvojgaráž s přímým vstupem do domu. V prvním patře jsou 3 prostorné samostatné pokoje s koupelnami a vstup na terasu. V podkroví jsou další dva velké pokoje, oba s koupelnami. Zdrojem pitné vody je vlastní studna, vytápění je vyřešeno přímotopy a dvěma krby na dřevo, programovatelnost vytápění je samozřejmostí stejně jako internetové připojení v celém domě, zabezpečovací zařízení umožňuje oddělené zabezpečení pokojů majitelů od ostatních částí domu. Parkování pro hosty je možné na zámkové dlažbě bezprostředně u domu, pro majitele pak v již zmiňované dvojgaráži. Dům se nachází uprostřed zeleně a mezi vzrostlými stromy a okrasnými dřevinami, v přilehlém potoce, bezpečně sevřeném v kamenném korytě, žijí pstruzi, raci, divoké kachny a volavky a vydry.

Nabízené nemovitosti se nachází v obci Jindřichovice pod Smrkem v Libereckém kraji, 35 km od Liberce a 135 km od Prahy.

V obci je mateřská i základní škola, knihovna, pošta, 2 obchody a sportoviště; další nákupní a občanská vybavenost se nachází v Novém Městě pod Smrkem nebo ve Frýdlantu, vzdáleném 15 km. Obec Jindřichovice pod Smrkem jsou ideálním výchozím místem pro turistiku a cykloturistiku v Jizerských horách, výlety do nedalekých lázní Libverda, na zámek Frýdlant, do lyžařského střediska Swieradov Zdroj a pro mnoho dalších aktivit v zimě i v létě.

Bližší informace o nabízených nemovitostech najdete na připojených fotografiích a videu, prohlídka je možná na stránkách realitního makléře https://www.reality-knebort.cz/ nebo pro vážné zájemce a po předchozí dohodě na místě.

Cena: 11.900.000,- Kč je včetně odměny realitního makléře a právního servisu.

Dům je k okamžitému nastěhování.

S hypotečním úvěrem pomohu nebo poradím.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Jindřichovice pod Smrkem
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
494 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
5030 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Tomáš Kněbort

Tomáš Kněbort

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Jindřichovicích pod Smrkem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu