Prodej bytu 4+1, Šumperk, nám. Míru, 102 m2

nám. Míru, Šumperk

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt, který si můžete přetvořit k obrazu svému?
Máme pro vás skvělou příležitost!
Byt s balkónem ve své původní podobě, který se nachází v srdci města Šumperka, v historickém centru přímo vedle radnice.
Tento poklad je umístěn v řadovém domě o třech nadzemních podlažích s podkrovím, a je průběžně udržován. Střecha domu má novou plechovou krytinu (instalace proběhla v roce 2023) a fasáda ve vnitrobloku je také nová. V nejbližší době je plánována investice do opravy fasády ze strany od radnice a aktuálně probíhá renovace společných prostor, včetně nových zvonků, elektrických rozvodů a omítek na chodbě. Měšťanský dům je chráněnou kulturní památkou.
Čtyřpokojový byt s balkonem je v původním stavu a čeká na nové majitele, kteří mu vdechnou nový život. Aktuální stav nabízí skvělou možnost přetvořit si ho podle svých představ. Příčky v krajních pokojích nejsou nosné, takže je můžete snadno odstranit a vytvořit nový prostor pro přestavbu celého bytu. Současná dispozice má prostornou kuchyň a jídelnu s okny do světlíku ve vnitrobloku, které zajišťují dostatek přirozeného světla. Pokoje mají dřevěná kastlová okna s krásným výhledem do zahrady a na Háj s jihozápadní orientací, což zajišťuje krásné prosvětlení bytu. Velkou výhodou je jeho orientace do zahrady, je tedy odhlučněný ze strany od náměstí, což zajišťuje klid a pohodu.
Jednotlivé pokoje, koupelna, podlahy a omítky – vše je připraveno na kompletní renovaci podle vašich představ. Elektroinstalace v hliníku, vytápění plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev teplé vody. K bytu patří prostorná půda a zahrada ve společném užívání, kde jsou plánovány investice do úpravy povrchu a vybudování zahradního posezení.
Lokalita je skutečně výjimečná – život v centru města nabízí neustálé dění, obchody a všechny služby jsou na dosah, stejně jako kavárny, restaurace a další místa pro váš volný čas.
Tento byt je prostě poklad, který potřebuje oprášit a zaslouží si investici. Přijďte se přesvědčit sami a vytvořte si z něj svůj vysněný domov.
Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
nám. Míru, Šumperk
ID
0120
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Miroslav Partisch

Miroslav Partisch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu