Prodej rodinného domu, Trutnov - Dolní Předměstí, Sokolovská, 184 m2

Sokolovská, Trutnov, Dolní Předměstí

Prémioví partneři v Trutnově

Informace k domu

Prodej domu v Trutnově

Nabízím Vám dům se zahradou plnou květin a několika příjemnými zákoutími, který se nachází ve čtvrti s příznačným názvem Výsluní.
Dům byl zkolaudován v roce 1976. Na stavbu byly v přízemí použity červené pálené cihly a v prvním patře plynosilikáty. Strop v prvním patře není dřevěný, jak je obvyklé v této lokalitě, ale z železobetonové konstrukce. V celém domě je od výstavby měděná elektroinstalace.
Nemovitost byla průběžně udržována a opravována. V roce 2014 došlo k výměně oken za plastová, kolem roku 2012 byla vyměněna kuchyňská linka a rekonstruovány obě koupelny – přízemní v roce 2014 a horní před osmnácti lety. Dále byly v minulosti vyměněny litinové radiátory za deskové.
V roce 2000 byla celá střecha pokryta novou lepenkou (IPA). Dům byl v roce 1995 zateplen a obložen plastovými profily. Rozvody vody a odpady v domě jsou také vyměněny za plastové.
Vytápění objektu je zajištěno horkovodem z místní elektrárny, a náklady na vytápění za rok se mohou pohybovat kolem 30 tis. Kč za celý dům.
V rámci realitního servisu jsem schopen zajistit schůzku se svým finančním poradcem, který pro vás vybere nejvýhodnější variantu úvěru.
Pro vaši představu o dispozici přikládám 3D náhledy, které za účelem prodeje pro nás vytvořil architekt. V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Zprostředkování prodeje nemovitosti zajišťuje nezávislý realitní makléř s praxí v oboru od roku 2011, absolvent pokročilého vzdělávacího programu Master of Real Estate, realizovaného na Vysoké škole finanční a správní (číslo certifikátu 0042).

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Sokolovská, Trutnov, Dolní Předměstí
ID
H333
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
184 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 98 lidí

Prodejce

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu